Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Η βασιλεία του σκότους στην Ελληνική Παιδεία


Δήλωση της «υπουργού» Παιδείας διαμαντοπούλου:
« Ό,τι χρειάζεται να ξέρουν οι διαγωνιζόμενοι και οι καθηγητές το γνωρίζουν. Ο αριθμός των εισακτέων δεν έχει καμία σχέση με τις εξετάσεις »

Είναι πραγματικά δυσβάσταχτη η αγωνία που γεννιέται από την ανασφάλεια και τα προβλήματα της χώρας. Είναι βαθύτατη η αηδία που δημιουργείται σε όλο και περισσότερους Έλληνες από την συνενοχή του «πρωθυπουργού» και του «επιτελείου» του από πουλημένους ριψάσπιδες και εχθρούς των συμπολιτών τους, με τα πλέον σκοτεινά και εχθρικά προς την χώρα συμφέροντα.
Όμως δηλώσεις όπως η παραπάνω, σαν να μην έφταναν όλα τα υπόλοιπα δεινά, επιβεβαιώνουν πόση έλλειψη πολιτισμού, πόση εχθρότητα προς την κοινωνία και πόση βαθιά αλαζονεία χαρακτηρίζει αυτούς που θα έπρεπε να λειτουργούν ως ηγέτες και ως υπηρέτες της Δημοκρατίας και όχι ως δήμιοι των πολιτών και της χώρας.
Αυτό το « … ό,τι χρειάζεται να ξέρουν … » που απευθύνεται στους άμεσα ενδιαφερόμενους και αρμόδιους αλλά, στην ουσία του, σε όλους εμάς, δείχνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία οι γενίτσαροι του τσολάκογλου – παπανδρέου. Τους επέλεξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε να ακτινοβολούν ψυχρότητα και άρνηση. Σκότος !
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails