Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Saltibanco


Όταν οι σαλτιμπάγκοι που σφετερίζονται την εξουσία αφού πρώτα παραπλάνησαν τους πολίτες με ασύστολα ψεύδη και κατάλληλο χειρισμό των πουλημένων ΜΜΕ, χάνουν την επαφή τους με την ηθική, την αξιοπρέπεια αλλά και αυτήν την ίδια την νοημοσύνη, κάνουν δηλώσεις όπως η παρακάτω:

"Όλοι οι επισκεφθέντες το συγκεκριμένο κτήριο ιατροί εισηγούνται τη μεταφορά όλων των μεταναστών σε νοσοκομεία για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η υγεία τους από ανήκεστες βλάβες, ή και η ίδια ακόμη η ζωή τους. Ο Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Άρης Μουσιώνης ζήτησε επανειλημμένα από τους μετανάστες του κτηρίου «Υπατία» να δεχθούν τη μεταφορά τους με το ΕΚΑΒ σε δημόσια νοσοκομεία των Αθηνών. Η ανωτέρω επανειλημμένη παράκλησή μας δεν έγινε έως και σήμερα δεκτή . Πρέπει να επικρατήσει η λογική, έστω και την τελευταία στιγμή."

Μα έκοψαν την επαφή τους ακόμη και με την απλή νοημοσύνη … καταλάβατε;
Συντηρούν χωρίς κανένα απολύτως λόγο την περιπέτεια των 300 μεταναστών αλλά συντηρούν επίσης χωρίς κανένα απολύτως λόγο το ιστορικό και ασυγχώρητο φιάσκο της Κερατέας, έχοντας -χωρίς κανένα πραγματικό αντίκρισμα- τεράστιο πολιτικό κόστος … τόσο απύθμενα ΗΛΙΘΙΟΙ είναι !
Οι χονδροειδείς αυτοί επαγγελματίες της ιδιοτέλειας μαζί με τον ανεκδιήγητο πρωθ-ιεράρχη τους καταστρέφουν την χώρα δημιουργώντας έμμεσα και τεράστιο πρόβλημα στην Ευρώπη.
Η «ιδιοφυής» πολιτική τους μας οδήγησε πριν από λίγες μόλις ώρες σε νέα υποτίμηση παρά την προσήλωσή μας στις απάνθρωπες νέο-φιλελεύθερες επιταγές του γελοίου εβραιο-μασώνου που νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός.
Θα γλυτώσουν άραγε το σκαμνί οι εθνικοί εγκληματίες; Και αν ναι, τότε με τι μάρκα ελικόπτερο θα φύγουν (νύχτα) αυτοί οι μασκαρεμένοι και ανίκανοι love-έδροι άραγε;


Ας προσεύχονται αυτοί και τα τσιράκια τους να μην υπάρξει πρόβλημα με την υγεία κανενός από τους ήρωες που κατατρώγονται από το Αττικό αγιάζι Πατησίων και Ηπείρου.


Ας προσεύχονται σε ό,τι θεό κι αν πιστεύουν !
.

Η Κιβωτός των ανθρώπων ...

(φωτο: ΑΠΕ)


εμείς οι άλλοι είμαστε απ' έξω ...
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails