Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Τρέμουν τις εκλογές όλα τα αλάνια (2)



Με αφορμή τις δηλώσεις του γνωστού σαλτιμπάγκου της πολιτικής μπεγλερίτη ή κάπως έτσι, περί παράτασης κατά το δυνατόν της θητείας της παρούσας «κυβέρνησης» που έχει λέει «νομιμοποίηση» και που άλλωστε … για «πολυτέλειες», δηλ. εκλογές, ήμαστε τώρα (!) Αντιγράφω ένα μικρό σχόλιο που έγραψα στις 3 Νοεμβρίου 2011:

Βαρέθηκα να γράφω και να συγκρίνω και να αναλύω. Άλλωστε υπάρχουν πολύ καλύτεροι από εμένα bloggers και με πολύ βαθύτερη και πληρέστερη σκέψη.
Θέλω απλώς να πω, παρακινημένος από πολύ βαθιά και έντονη αγανάκτηση, ότι θα λυσσάξουν όλα τα λαμόγια ένθεν κακείθεν για να μην γίνουν εκλογές. Θα κάνουν ότι είναι και δεν είναι δυνατόν για τον σκοπό αυτό και στο τέλος -δυστυχώς- μπορεί και να πετύχουν. Ο λόγος είναι ότι έχουν στρώσει το τραπέζι για να καταβροχθίσουν μπιρ παρά την χώρα και οι εκλογές μπορεί να τους χαλάσουν το στήσιμο.
Ο στόχος του πλέον διεφθαρμένου τμήματος της πολιτικής ελίτ είναι η αποφυγή των εκλογών ή η καθυστέρησή τους κατά το μέγιστο δυνατό χρονικό διάστημα.
Η τελευταία δήλωση του αντωνάκη όπου αποδέχεται την δανειακή σύμβαση και προτείνει «προσωρινή κυβέρνηση» με στόχο την προκήρυξη εκλογών (πότε;) είναι ό,τι ποιο αηδιαστικό διάβασα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, λες και η παρούσα κυβέρνηση ή ο πρόεδρος (είσαι σπίτι κάρολε;) δεν μπορούν να προκηρύξουν εκλογές τώρα και εδώ !

.

Κάγκελα στο μυαλό του



η φωτογραφία του Νίκου Γιακουμίδη

Δεν πρόκειται για κανένα ανθρωπόμορφο συρμάτινο τέρας παρά για τον υπουργό «προστασίας του πολίτη» παπουτσή. Αυτός λοιπόν, σε περίοδο λιτότητας ξόδεψε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ για να φτιάξει το συρμάτινο τείχος της ντροπής που βλέπετε. Στο χρήμα αυτό προσθέστε και καμιά "υπέρβαση", καμιά πάγια "τεχνική υποστήριξη" κλπ. Σαν να μην έφτανε ο φασισμός και η βλακεία του, διέσυρε και πάλι την χώρα αφού τόλμησε να ζητήσει και … συγχρηματοδότηση του ηλίθιου εγχειρήματος από την ΕΕ η οποία φυσικά, με καυστικά ειρωνικό τρόπο, αρνήθηκε.
Απορώ από τι πάσχει περισσότερο αυτό το ον, από αγιάτρευτο μίσος προς την κοινωνία ή από απύθμενη βλακεία;

ΥΓ1. Για την "αντιμετώπιση των μεταναστών" έχουν διατεθεί από την ΕΕ κάπου 215 εκατομμύρια συν άλλα 90 που είναι προγραμματισμένα συν τα λεφτά που πέταξε ο παπουτσής. Που πάνε και ποιός διαχειρίζεται άραγε όλα αυτά τα ιλιγγιώδη ποσά;

ΥΓ2. Ενδιαφέρον θα είχε να μαθαίναμε και ποιός ήταν ο ευτυχής ανάδοχος του "έργου". Γνωρίζει κανείς;
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails