Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Nikolo Makiaveli


Το αχτύπητο δίδυμο Σκανδαλίδοπαπουτσήδες τώρα θυμήθηκαν πόσο σοσιαλιστές είναι, αφήνουν (ως  _τίμιοι_  συνεργάτες) τον αρχηγό τους στα κρύα του λουτρού και το παίζουν τσε γκεβάρα (εκ’ του ασφαλούς) … τι να πει κανείς … ούτε ντροπή ούτε συστολή, μικροκομματική υποκρισία και αριβισμός όμως σε περίσσευμα ! Μπράβο ρε πολιτικάντηδες του … γλυκού νερού !
.

Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού, Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας … και άλλα ανατριχιαστικά διηγήματα …


Ο ανυποψίαστος (και δι’ αυτό προνομιούχος) πρόεδρος της Ελληνικής Bουλής, μετ’ άλλων ωσαύτως ανυποψιάστων δήθεν Ελλήνων, εξεκίνησε μιαν αναξιοπρεπή και εγγενώς αναποτελεσματικήν όσο και βαθύτατα βλακώδη «μηχανή» που φέρει τον υποτιμητικόν όσο και προσβλητικόν για την χώρα τίτλον «Ταμείον Στήριξης της Ελλάδος».

Ο κύριος πρόεδρος - βεβαίως βεβαίως - αφ’ ενός στηρίξει τας φρούδας ελπίδας του κυρίως επί του υπερατλαντικού Ελληνισμού (όστις χειμάζεται από τον φαταουλισμό, την αμάθεια αλλά και τον υφέρποντα επαρχιώτικο εθνικισμό) και αφ’ ετέρου παραβλέπει παντελώς την βαρύτητα των πράξεών του θεωρώντας -κάκιστα- ότι προΐσταται ποδοσφαιρικού ή άλλου τινός ομίλου και ουχί αυτής ταύτης της Βουλής των Ελλήνων.

Αλί !
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails