Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Καταστρατήγηση της πρώτης αρχής κάθε κυβέρνησης: να ενεργεί σύμφωνα με τα μακροπρόθεσμα εθνικά συμφέροντα.



Δεν άντεξα στον πειρασμό και αναδημοσιεύω τρία σημαδιακά αποσπάσματα από την συνέντευξη του καθηγητή Michael Hudson στον Ιό :


 [ … πρόκειται για τη σφραγίδα της ολιγαρχίας, που αποκλείει τον έλεγχο της κατανομής των οικονομικών πιστώσεων –και κατά συνέπεια του μελλοντικού προγραμματισμού- ενώ παράλληλα επιτρέπει στα μεγάλα χρηματοπιστωτικά συμφέροντα να στραγγαλίζουν τα προγράμματα δημοσίων δαπανών

Η Ισλανδία, η Λετονία και τώρα η Ελλάδα είναι το πρελούντιο στην παγκόσμια εκστρατεία που ετοιμάζεται για να ανατραπεί το μεγάλο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα του 19ου αιώνα: η φορολόγηση της γης και της υπεραξίας των ακινήτων, των μετοχών και των ομολόγων καθώς και η υπαγωγή του χρηματοπιστωτικού τομέα στις ανάγκες της οικονομικής ανάπτυξης κάτω από δημοκρατική διεύθυνση.

Η Ελλάδα έχει εκχωρήσει τη δημοσιονομική της εξουσία στην ΕΕ και το ΔΝΤ, που της επιβάλλουν να παραβιάσει όσα οι πολιτικοί επιστήμονες έχουν περιγράψει ως πρώτη αρχή κάθε κυβέρνησης: να ενεργεί σύμφωνα με τα μακροπρόθεσμα εθνικά συμφέροντα. Η ελληνική κυβέρνηση υποχρεώνεται να ενεργεί προς το συμφέρον του τραπεζικού κεφαλαίου και ειδικά των ξένων χωρών με αποτέλεσμα τη λεηλασία περιουσιακών στοιχείων, αντί να προωθεί τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη. ]

.

Εθνική Ελλάδος και άλλα ... διηγήματα ...


Όσο μεγαλύτερο είναι το σκορ της ήττας τόσο καλύτερη είναι η θέση της χώρας μας στο παγκόσμιο δείκτη πολιτισμού.

Αυτό διότι έτσι φαίνεται καλύτερα η ευτέλεια και η βαθιά βρώμα που αποπνέουν τα ποδοσφαιροπρόσωπα και οι ξεφτιλισμένοι αλήτες οι αποτελούντες τον ποδοσφαιρικό πυρήνα που υποσκάπτει τον χαρακτήρα και την πολιτιστική παράδοση του τόπου μας. Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει !

Κάτω οι ξεδιάντροποι υπάνθρωποι των δισεκατομμυρίων που κλέβουν και νέμονται πλούτο που δεν τους ανήκει καταστρέφοντας τα θεμέλια και τον πολιτισμό της χώρας μας.

Κάτω οι φόλες τύπου "σούπερ προπονητή" (sic) που σφετερίζονται τεράστια ποσά από τα χρήματα του Ελληνικού λαού για να παράξουν το σύγχρονο όπιο της υποβάθμισης των συνειδήσεων.

Ντροπή στα σύγχρονα κολοσσαία !
.

Κάτω τα χέρια από την Περσία !



(Εθνικό Μουσείο Τεχεράνης)

Οι χαμερπείς προπαγανδιστές του ψεύδους και της διαστρέβλωσης τύπου "NEDA" που δεν μας εξηγούν ποιός και γιατί έριξε τον περιβόητο πυροβολισμό (άραγε Αγγλική ήταν ή Αμερικάνικη ή μήπως Γερμανική η σφαίρα ;) θα πρέπει να ντρέπονται που μαγαρίζουν εμάς και τον πλανήτη όλον με τα ψεύδη την βρωμερή προπαγάνδα την ιδιοτέλειά και την μισαλλοδοξία τους. Ντοπή σε αυτούς και στους εμετικούς πάτρωνές τους. Ντροπή στα ανίερα μιάσματα !



Κάτω Τα Χέρια από το Ιράν !
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails