Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Αγαπητή Αλέκα (… ναι εσύ του ΚΚΕ)


Δεν είχα, ούτε και τώρα έχω καμία διάθεση να γράψω κάτι για την εγκληματική συμπεριφορά και την ασυγχώρητη ανευθυνότητα του ΚΚΕ. Μέσα στο τελευταίο 48-ωρο έκανε τόσα σοβαρά λάθη που είναι δύσκολο να το πιστέψω ακόμη κι εγώ που είμαι από χρόνια πεπεισμένος για την ανικανότητα και την απύθμενη ιδιοτέλεια των «ανωτάτων» στελεχών του κόμματός σου Αλέκα. Και δεν θα έγραφα τίποτα. Αρκετές μικρές αναρτήσεις έχω ήδη κάνει με μια λέξη, ένα video, μια-δυο φωτογραφίες. Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις λέμε Αλέκα μου.

Δεν θα έγραφα, αν σήμερα εσύ ως αρχηγός του κόμματος σε συγχορδία με διάφορους άλλους δεν προσπαθούσες να μεταστρέψεις και να κρύψεις την επαίσχυντη συμπεριφορά των πραιτόρων του KKE  πίσω από ισχυρισμούς του τύπου «οι κουκουλοφόροι είναι αστυνομικοί» και διάφορες άλλες σαχλαμάρες. Ελπίζω ότι μετά από όσα συνέβησαν κανείς δεν θα είναι τόσο αφελής για να πέσει θύμα μιας τέτοιας προπαγάνδας που έχει αφετηρία τον πανικό και το δικαιολογημένο αίσθημα ενοχής σου. Το γεγονός ότι πολλές φορές έχουν παρεισφρήσει άνθρωποι της ασφάλειας μέσα σε μπλόκ διαδηλωτών (υπάρχουν από χρόνια ντοκουμέντα τα οποία θάβονται ή αγνοούνται) δεν απαλλάσσει εσένα, το κόμμα και τους εμπνευστές της χθεσινής συμπεριφοράς του από τις τεράστιες ευθύνες σας.

Οι άνθρωποι που είχε απέναντί του ο ροπαλοφόρος εσμός του ΚΚΕ ήταν στην ουσία όλη η συγκέντρωση, όλος εκείνος ο κόσμος που κατέβηκε να διαδηλώσει χωρίς να ανήκει στο αναχρονιστικό μαντρί σας.

Όσοι απειροελάχιστοι διαβάζετε αυτό το blog θα έχετε σίγουρα απορήσει με την μεγάλη σημασία που έχω δώσει στα χθεσινά γεγονότα. Με έχουν πράγματι συγκλονίσει για λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε αλλά και για έναν ακόμα: με γεμίζει απέχθεια και αγανάκτηση το γεγονός ότι ένα κόμμα όπως το ΚΚΕ με ιστορία τόσο βεβαρυμμένη από θεμελιώδη πολιτικά λάθη και ιστορικά ανεξίτηλες εσωτερικές προδοσίες, με όπλο την χωρίς όρια υποκρισία και την αδίστακτη καπηλεία αξιών και οραμάτων της αριστεράς, εξακολουθεί να εγκλωβίζει, να αποπροσανατολίζει και τελικά να εξουδετερώνει ένα τμήμα της νεολαίας βυθίζοντάς το μέσα σε μια σκοτεινή πολιτική και ιδεολογική πλάνη και προκαλώντας έτσι τεράστια ζημιά στους πολίτες, στην αριστερά και στην ίδια την χώρα.

Αναρωτιέμαι όλο και συχνότερα μαζί με όλο και περισσότερους συν-πολίτες ποιοι να είναι αυτοί που στηρίζουν και διαιωνίζουν το δεινοσαυρικό ΚΚΕ και τις καταστροφικές πρακτικές του.
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails