Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Βρισκόμαστε σε Πόλεμο ...


Η παράταξη που εκφράζεται από την παρούσα κυβέρνηση απέτυχε.
Η συγκεκριμένη κυβέρνηση είναι η χειρότερη που υπήρξε στην χώρα μετά τον πόλεμο.
Απέτυχε στην εξαγγελθείσα αναδιοργάνωση της Δημόσιας Διοίκησης, στην Οικονομία, στην Εκπαίδευση, στην Εξωτερική Πολιτική, στην Υγεία.
Τα ‘στελέχη’ της τροφοδότησαν και συνεχίζουν να τροφοδοτούν την δημοσιότητα με τα πλέον χονδροειδή και αναίσχυντα σκάνδαλα που έχει δει ο τόπος.

Όμως αυτή η παράταξη και αυτό το καθεστώς είναι αμετανόητο. Θα αγκιστρωθεί στην εξουσία τρομοκρατώντας τον τόπο με δήθεν ‘οργανώσεις’ που θα μένουν φυσικά ασύλληπτες και δήθεν συμβάντα που θα μένουν φυσικά ανεξιχνίαστα και που εξόφθαλμα πλέον κινούνται από εξωθεσμικούς μηχανισμούς. Αυτό είναι το παρακράτος: εξωθεσμικός μηχανισμός και αυτό δυστυχώς θα είναι η κληρονομιά που θα αφήσει στον τόπο η παράταξη και η κυβέρνηση που την εκφράζει.

Η παράταξη αυτή είχε το 2004 μια μοναδική ιστορική ευκαιρία να αναμορφώσει την ιστορική της φυσιογνωμία και να ‘απογειώσει’ την χώρα στην νέα εποχή.

Η ευκαιρία χάθηκε για δεκαετίες αν όχι για πάντα, πετάχτηκε στην λάσπη της απληστίας της ανικανότητας των σκανδάλων και προσφάτως στο επικίνδυνο παιχνίδι της γιαλαντζί τρομοκρατίας. ... Κρίμα!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails