Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Δεν το σχολιάζω ... τι να πω ;


Για του λόγου το ... αληθές : http://epas-epal.blogspot.com/2009/07/to.html

Ε.Υ.Π. και ΕΛ.ΑΣ. και ... πράσινα άλογα !


Ας ανασύρει η ΕΛ.ΑΣ. την υπόθεση της κυρίας Κωνσταντίνας Κούνεβα από το αρχείο (στο οποίο κάποιοι έσπευσαν να την παραπέμψουν) και ας την επιλύσει όπως οφείλει !
Τότε ίσως θα μπορούσαν να απολαύσουν κάποια κοινωνική αποδοχή. Στην προσπάθειά επίλυσης ας τους βοηθήσει και η ικανότατη (sic) Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών - Ε.Υ.Π.

Αφού επιλύσουν άμεσα την υπόθεση Κούνεβα κατόπιν ας εξαρθρώσουν και τις διάφορες «τρομοκρατικές ομάδες» η δράση των οποίων υποβαθμίζει την ζωή της χώρας μας ...

Τότε, ναι, θα παραδεχτούμε ότι πράγματι πρόσφεραν - έστω γα μία φορά ! - κάποια σοβαρή υπηρεσία στο κοινωνικό σύνολο !


Είναι απίστευτα κουραστικό και γελοίο να αναλώνονται σχεδόν όλα τα δελτία ειδήσεων στην υπόθεση της απαγωγής του γνωστού επιχειρηματία.

Είναι γνωστό ότι η Ελληνική Αστυνομία που αριθμεί σχεδόν εξήντα χιλιάδες άτομα (60.000) είναι ένα πανάκριβο σώμα το οποίο δεν προσφέρει σχεδόν τίποτε στο κοινωνικό σύνολο. Αντίθετα αποτελεί πηγή αυταρχισμού, διαφθοράς, απαξίωσης του πολίτη και των δημοκρατικών θεσμών με δεκάδες απαράδεκτα συμβάντα κάθε χρόνο (από βασανισμούς, ληστείες και άσκοπη χρήση των όπλων μέχρι δολοφονίες πολιτών και «ζαρτινιέρες»). Οι άνθρωποι αυτοί είναι απλώς εκτός κοινωνίας.

Τώρα η εξιχνίαση της υπόθεσης αυτής θα αξιοποιηθεί κατά κόρον. Η υπερ-πληροφόρηση του κοινού με άχρηστες λεπτομέρειες θα αγγίξει και θα ξεπεράσει τα όρια του γελοίου. Λες και έκαναν κάτι άλλο πέρα από την δουλεία τους για την οποία πληρώνονται –με το παραπάνω- από τον Ελληνικό λαό.

Δεν φτάνει αυτό αλλά μας πλασάρουν τώρα ως κοινωνικό σωτήρα και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, την γνωστή Ε.Υ.Π. διάδοχο της γνωστής στους παλαιότερους Κ.Υ.Π. η οποία λειτουργούσε επί χρόνια εις βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού λαού ως ανεξέλεγκτο παράρτημα ξένων μυστικών υπηρεσιών. Η επίσης πανάκριβη αυτή υπηρεσία με τον ανεξέλεγκτο «εξοπλισμό» που μπορεί να υποκλέψει τα πάντα από οποιονδήποτε οποτεδήποτε το αποφασίσουν οι χρήστες του, βγαίνει στο προσκήνιο δήθεν καθαγιασμένη ως βασικός μοχλός της εξιχνίασης.
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails