Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Διακοπές ; ... Χίος !


Διακοπές έρχονται οπότε αποφασίσαμε με το ‘πρόσωπο’ – ως πέμπτο ή εικοστό πέμπτο (τα χάσαμε πια) μήνα του μέλιτος - να πάμε στην Χίο.
Από συζητήσεις μάζεψε κάποιες πρώτες πληροφορίες τις οποίες καταγράφω σε αμοντάριστα (από το σημειωματάριό της) πλάνα εδώ :

ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΗ

1) ΑΝΑΒΑΤΟΣ (ΜΥΣΤΡΑΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ)
2) ΑΥΓΩΝΥΜΑ
3) ΠΥΡΓΙ
4) ΜΕΣΤΑ
5) ΝΕΑ ΜΟΝΗ
6) ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΚΕΛΑΣ
7) ΚΑΡΥΕΣ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
ΠΡΟΣ (ΚΑΡΥΕΣ – ΑΥΓΩΝΥΜΑ – ΑΝΑΒΑΤΟΣ)
(ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΑΥΓΩΝΥΜΑ ... φτάνετε στην πλατεία με τα πόδια περνάτε απέναντι και μπαίνετε στα δρομάκια και στο πίσω μέρος υπάρχει ΤΑΒΕΡΝΑ.
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ

------

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
1) ΜΑΥΡΑ ΒΟΛΙΑ
2) ΒΡΟΥΛΙΔΙΑ

ΑΠΟ ΚΑΡΦΑ ΠΡΟΣ ΑΓ. ΕΡΜΙΟΝΗ – ΜΕΓΑΣ ΛΙΜΝΙΩΝΑΣ – ΚΩΜΗ – ΕΜΠΟΡΕΙΟ
ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΒΟΛΙΑ ΔΕΞΙΑ ΤΑ ΒΡΟΥΛΙΔΙΑ

--------

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !!!

ΣΤΑ ΜΕΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

--------

ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΕΠΙΣΗΣ

--------

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ (ΑΙΠΟΣ) ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΟΛΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΡΟΣ ΑΙΠΟΣ -> ΒΟΛΙΣΟΣ -> ΛΙΜΝΙΑ ΓΙΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΑ

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ :-))
.

Ν’ αποφυλακιστεί τώρα η Χριστίνα Κυριμοπούλου


(Marc Chagall - La Bible)

- Αναδημοσίευση από : ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

Η Χριστίνα Κυριμοπούλου είναι ένα εικοσάχρονο λαβωμένο παιδί του σωφρονιστικού συστήματος. Βρίσκεται στη φυλακή από τα 15 της και ο ιδρυματισμός της έχει στιγματίσει το σώμα και την ψυχή. Η Χριστίνα, φυλακίστηκε για μικροποσότητα και τα τελευταία 5 χρόνια παραπατά ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο γιατί αυτοτραυματίζεται καταπίνοντας αιχμηρά αντικείμενα και χαρακώνοντας το κορμί της.

Αυτές τις μέρες ήταν να περάσει την πόρτα της φυλακής για τελευταία φορά, όμως τα βάσανά της με απόφαση του Εισαγγελέα θα συνεχιστούν άγνωστο για πόσο. Το περασμένο Σαββατοκύριακο έκοψε της φλέβες της και πλήρωσε τις αυτοκαταστροφικές της τάσεις με πειθαρχική ποινή. Το Συμβούλιο της Φυλακής αποφάσισε να μην επιτρέψει την υφ’ όρων απόλυσή της και διέταξε τη μεταγωγή της σ’ άλλη φυλακή.

Η απόφαση αυτή είναι εγκληματική αφού η ψυχολογία της Χριστίνας είναι κλονισμένη και η περαιτέρω φυλάκισή της αποτελεί για αυτό το κορίτσι θανατική ποινή. Το σωφρονιστικό σύστημα δεν χρειάζεται άλλα θύματα για να αποδείξουν την αποτυχία του. Το κράτος οφείλει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην Χριστίνα και να πάψει να την στερεί το δικαίωμα στη ζωή.

Υπογράφουμε ζητώντας την άμεση αποφυλάκιση της κρατούμενης Χριστίνας Κυριμοπούλου
Υπογράφουμε με e-mail στο christina_kyrimopoulou@yahoo.gr
Γράφουμε όνομα, επάγγελμα, περιοχή
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails