Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Αχόρταγες ψυχές και ξέφραγες ορέξεις ...



Έγραψα σε ένα σχόλιο με αφορμή την φωτογραφία που βλέπετε πάνω, πως εμένα μου προκάλεσε απέχθεια η παρουσία των κουκουλοφόρων με το καπελάκι, το στυλ 007 και την μάγκικη καμπούρα που 'κρατούν' τον συλληφθέντα. Οι τύποι αυτοί που σίγουρα έλκουν την καταγωγή τους από τον υπόκοσμο, είναι 'αστυνομικοί' που πληρώνονται από τους Έλληνες πολίτες.
Αυτό με αηδιάζει και με ανησυχεί περισσότερο από τον ακη.

Όμως σκεφτείτε πως δεκάδες ή εκατοντάδες εγκάθετοι και ημέτεροι των δύο κομμάτων «τα έχουν πάρει» και μάλιστα χοντρά. Πολύ χοντρά. Από όλους αυτούς μόνον ο άκης βγήκε φταίχτης και μάλιστα με χυδαία ταρατατζούμ και φανφάρες προεκλογικής κοπής.

Αυτόν βρήκαν να χρησιμοποιήσουν οι πρώην σύντροφοί του, συνεργάτες του, πολιτικοί του μαθητές και ‘φίλοι’ από το ΠΑΣΟΚ ώστε να εισέλθουν στην περίοδο τον εκλογών δήθεν δίκαιοι και δήθεν αμόλυντοι. Πρωταγωνιστής στην βρωμιά, όπως πάντα, ο γιός του Τούρκογλου.
Η μεθόδευση, το ‘στυλ’ και η συγκυρία σηματοδοτούν ξεκάθαρα το κοινωνικό και ηθικό επίπεδο των ‘στελεχών’ και του ‘πολιτικού προσωπικού’ που θα ζητήσει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.

Δεν είναι άνθρωποι αυτοί. Είναι ανθρωποφάγοι.
Δεν έχουν ηθική αυτοί γιατί οι ψυχές τους είναι αχόρταγες και οι ορέξεις τους είναι ξέφραγες …
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails