Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Globalization !


Σας παρουσιάζω ένα χαρακτηριστικό δείγμα «προβλέψεων» και «εκτιμήσεων» που όπως η κατασκευασμένη και σχεδιασμένη από το πλέον απάνθρωπο Αμερικάνικό κατεστημένο καταστροφή των «Πύργων» λειτουργεί με στόχο τον Πολιτισμό καθ’ αυτόν!

Οι πλέον αδύναμοι και αυτοί που εκ’ των πραγμάτων διαθέτουν τις λιγότερες δυνατές επιλογές καταδικάζονται στην ανέχεια και την κοινωνική εξάλειψη !

Ο φασιστικός νεοφιλελευθερισμός και η λογική της αγοράς οδηγούν στην επιβολή των ακραίων ενστίκτων της παγκοσμιοποιημένης πλουτοκρατικής ολιγαρχίας !

Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν κύριοι !

Θαυμάστε :

[ Άμεση και τολμηρή μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος ζητά το ΔΝΤ, το οποίο προτείνει την κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και του επιδόματος αδείας για τους συνταξιούχους, προκειμένου να μειωθεί το δημόσιο χρέος.
Στην έκθεσή του για την ελληνική οικονομία, ο διεθνής οργανισμός τονίζει ότι για να τιθασευτεί το έλλειμμα και να υποχωρήσει κάτω και από το 3% του ΑΕΠ που επιβάλλει η Συνθήκη του Mάαστριχτ, θα πρέπει να ληφθούν μέτρα συγκράτησης των δαπανών και ενίσχυσης των εσόδων της τάξης του 1,5% του ΑΕΠ ή των 3,5 δισ. ευρώ ετησίως για την επόμενη 4ετία.
Έτσι, το ΔΝΤ προτείνει να υπολογίζεται η σύνταξη με βάση τις αποδοχές όλου του εργασιακού βίου και όχι με βάση τις αποδοχές της τελευταίας 5ετίας,όπως συμβαίνει σήμερα.

Επίσης, συνιστά να μειωθεί το ποσοστό αναπλήρωσης του μισθού από τη σύνταξη, να καταργηθούν ο 13ος και ο 14ος μισθός για τους συνταξιούχους (δηλαδή τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα),καθώς και το επίδομα αδείας και να περιοριστούν ακόμη περισσότερο οι δυνατότητες πρόωρης συνταξιοδότησης. Τέλος, το ΔΝΤ εκτιμά ότι οι επιπτώσεις στα δημόσια οικονομικά από τη γήρανση του πληθυσμού στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερες απ' ότι στις άλλες χώρες της Ε.Ε. ]

Αφού θαυμάσατε, ενημερώστε παρακαλώ τα παιδιά σας (αν έχετε) και γενικά τους νεότερους τι είδους κοινωνία τους παραδίδετε !

Μισή (;) ντροπή δική μας και μισή ντροπή δική τους !
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails