Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ανοικτή επιστολή προς τον ΣΥΡΙΖΑ


Ανοικτή επιστολή προς ΣΥΡΙΖΑ


Αγαπητέ πρόεδρε της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κύριε Αλέξη Τσίπρα, αγαπητέ σύντροφε και παλιέ συναγωνιστή (ναι κι εγώ τόσο γέρος είμαι) κοινοβουλευτικέ εκπρόσωπε του ΣΥΡΙΖΑ κύριε Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθώ την πρωτοβουλία σας σχετικά με την μήνυση για εγκληματική συμπεριφορά εναντίον των πολιτών κατά αστυνομικών και των προϊσταμένων τους καθώς και την ερώτηση που καταθέσατε στην Βουλή σχετικά με απαγόρευση χρήσης χημικών και άμεση παροχή στοιχείων που αφορούν σε προμηθευτές, κόστη, προδιαγραφές των δηλητηρίων που χρησιμοποιεί η νέα Χούντα κατά των πολιτών κλπ.

Επειδή θεωρώ ότι και τα δύο αυτά θέματα είναι εξαιρετικά σοβαρά για όλους μας και λειτουργούν με ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στο πραγματικό όσο και στο συμβολικό επίπεδο, θα ήθελα να σας ζητήσω να μας ενημερώσετε για τα παρακάτω:

-         με ποιο πρακτικό τρόπο θα μπορούσαν να βοηθήσουν όσοι απλοί πολίτες το επιθυμούν στην επιτάχυνση τόσο της εκδίκασης της υπόθεσης όσο και της απόδοσης πλήρους απάντησης στην ερώτησή σας.

-         με ποιο πρακτικό τρόπο θα μπορούσε ο απλός πολίτης να παρακολουθεί την εξέλιξη των παραπάνω υποθέσεων και να ενημερώνεται τόσο για τις ενέργειες των υπευθύνων που τις χειρίζονται από την πλευρά της πολιτείας, όσο και για τυχόν κωλυσιεργίες και απαράδεκτες καθυστερήσεις.

-         με ποιες πρακτικές ενέργειες και συγκεκριμένα μέτρα και εντός ποιού χρονοδιαγράμματος σκοπεύει ο ΣΥΡΙΖΑ να κινηθεί ώστε να επιτύχει θετική και δίκαιη για τους πολίτες κατάληξη των παραπάνω υποθέσεων.

-         ποιες είναι οι συνεννοήσεις και συνεργασίες που έχετε προγραμματίσει με άλλους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό ώστε να υποστηρίξετε τις παραπάνω υποθέσεις με στόχο την προστασία και την δικαίωση των πολιτών.


Με τιμή,


ΘΚ, Μηχ. Πληροφορικής – Μαθηματικός, Παν. Αθηνών
ΒΣ, Οδοντίατρος, Παν. Αθηνών
ΣΚ, Φυσικό, Παν. Αθηνών, επί πτυχίω
ΓΚ, Τηλεπικοινίες/Πληροφορική, Παν. Αθηνών, φοιτητής
.
ΥΓ.: τα στοιχεία μας στην διάθεσή σας εφ’ όσον ζητηθούν
.
ΚΟΙΝΟΠΟΪΗΣΗ:

.

Ψεύτες και επικίνδυνοι φασίστες στα Τάγματα Ασφαλείας









Από το TVXS:
Ο άνδρας με το άσπρο μπλουζάκι, τη μάσκα και την τραγιάσκα, περνάει τρέχοντας δίπλα από τις φωτιές και στην συνέχεια στρέφεται προς προς άνδρες των ΜΑΤ, τους οποίους πλησιάζει και συνομιλεί μαζί τους. To υπουργείο «Προστασίας του Πολίτη» θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι πρόκειται για κάποιον πολίτη που συζητάει με την αστυνομία σε ήρεμο τόνο, μεταχείριση που κάθε άλλο παρά επιφύλαξαν οι αστυνομικές δυνάμεις στους διαδηλωτές ή και απλούς περαστικούς, που φυσικά δεν φορούσαν μάσκα. Μια μικρή λεπτομέρεια προδίδει την συνεργασία: από την τσέπη του παρακρατικού, εξέχει ένα δακρυγόνο...

Τι θα έχει άραγε να πει ο εθισμένος στο ψέμα εκπρόσωπος των Ταγμάτων Ασφαλείας και ο επικίνδυνος φασίστας Παπουτσής που λυμαίνεται το Υπουργείο πολέμου κατά του πολίτη;
.

































LinkWithin

Related Posts with Thumbnails