Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Σβήσε το φως να κοιμηθούμε



Επειδή θα λείπω το Σάββατο το βράδυ στις 20:30 και δεν θα μπορέσω να είμαι εδώ για την "ωρα της γης" αφήνω όλα τα φώτα ανοιχτά από τώρα. Καλό τριήμερο !
.

Οι τρείς σφαγείς των λαών


Αλίμονο όμως στα σφάγια διότι θα σφαγούν με χειρουργικά εργαλεία ακριβούς βολής made in NASA. Φτάσαμε πλέον στο σημείο η χυδαία και καταστροφική υπερδύναμη να θεωρεί ως HOMELAND (sic) ολόκληρο τον δύσμοιρο τούτο πλανήτη. Οι υπόλοιποι εμείς είμεθα φιλοξενούμενοι. Και μάλιστα καταχρηστικώς !
.

Παραπληροφόρηση για τον ΧΥΤΑ καταγγέλλει ο πρώην δήμαρχος Κερατέας


Για απόρριψη τεσσάρων προσφυγών από το Συμβούλιο της Επικρατείας, σχετικά με ακύρωση των αποφάσεων του 2006 για την κατασκευή χώρων ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική, έκαναν λόγο χθεσινά δημοσιεύματα. Με ανακοίνωσή του, ο πρώην δήμαρχος Κερατέας, Σταύρος Ιατρού, κάνει λόγο για παραπληροφόρηση, με στόχο να μπερδευτεί η κοινή γνώμη, καθώς πρόκειται για αποφάσεις που έχουν παρθεί από το 2007, ενώ εκκρεμούν νέες προσφυγές που θα εκδικαστούν τον Μάιο.

«Τον πανικό της και μόνο αποδεικνύει για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας ακόμα και το Συμβούλιο της Επικρατείας ώστε να παραπληροφορήσει τα ΜΜΕ και την κοινωνία σχετικά με τη δημιουργία ΧΥΤΑ σε Κερατέα και Γραμματικό...
Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε σήμερα να ξεθάψει από τα αρχεία του ΣτΕ και να προβάλει σα δήθεν σημερινή του απόφαση, τις παλαιότερες προσφυγές της Κερατέας της Φυλής και του Γραμματικού που αφορούν τον Περιφερειακό Σχεδιασμό του 2001 και όχι το Σχεδιασμό του 2006 και που εκδικάστηκαν το 2007. Μετά δηλαδή από 5 ολόκληρα χρόνια τα κυβερνητικά επικοινωνιακά επιτελεία παρουσιάζουν εκείνη την απόφαση ως σημερινή με μοναδικό στόχο την παραπληροφόρηση», επισημαίνει ο κ. Ιατρού.
Ακόμα, προσθέτει πως: «Το μόνο δικαστήριο που έχει αποφανθεί για το ζήτημα είναι το ειρηνοδικείο Λαυρίου που έχει απαγορεύσει την έναρξη οποιασδήποτε εργασίας στην περιοχή της Κερατέας. Οι δε προσφυγές στο ΣτΕ θα συζητηθούν στις 5 Μαίου 2011. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως η προβολή παλαιότερων αποφάσεων στοχεύει στον επηρεασμό του ΣτΕ για τις επόμενες προσφυγές και εξυπηρετεί τους αντιλαϊκούς σκοπούς της κυβέρνησης». Τέλος, ζητά την επίσημη αποσαφήνιση του ζητήματος από το ίδιο το ΣτΕ.

.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails