Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Αττική Ελεγεία


2007 - 2009 ... Τρία χρόνια Δόξας !
.

Αττική Ελεγεία (6)

Ο «πάκης» είναι απλώς αλλού ! Δεν είδε δεν άκουσε. Σε κάποιο από τα επόμενα τηλεοπτικά δελτία θα μας πληροφορήσει - όπως κάνει πάντα μετά από κάποιο οδυνηρό αποτέλεσμα της ανικανότητάς του – ότι «θα γεράσει με το τραύμα και την πληγή ότι κατά την θητεία του (my watch – επί το αμερικανικότερον) έγινε ΚΑΙ η καταστροφή αυτή ! Προσέξτε το ! Αυτό ακριβώς θα πει ! Όπως Πάντα !
.

Αττική Ελεγεία (3)

Ο αδιάντροπος νάνος του καθήκοντος ο οποίος εκπροσωπώντας την «ένδοξη» Πυροσβεστική Υπηρεσία εμφανίστηκε ανερυθρίαστος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και όχι μόνον δεν ζήτησε συγγνώμη για την εγκληματική ανικανότητα της υπηρεσίας του αλλά είχε το ασυγχώρητο θράσος να κάνει και υποδείξεις στον χιλιόπαθο Ελληνικό λαό !
.

Αττική Ελεγεία (2)

Η ασύλληπτα ιδιοτελής κόρη της «λεβεντογέννας» η ομού με ομοϊδεάτες της αρχιτεκτόνισσα του βρομερού ψεύδους περί ασύμμετρων απειλών κλπ.
Η κυρία που ερωτοτροπεί με τις πλέον σκοτεινές πλευρές του σιωνιστικού μπλόκ.
Η «δελφίνα» που διαπλέκεται με τα πλέον απάνθρωπα περιβάλλοντα της Αμερικανικής συντηρητήλλας πιθανόν να «επιστρατευτεί» για νέο ψεύδος !
.

Αττική Ελεγεία (1)

Ο ψυχανάρπαστος, αλλοπαρμένος ακροδεξιός.
Ο εφευρέτης του μυθεύματος περί «στρατηγού άνεμου» και του ασύστολου ψεύδους περί «ασύμετρης απειλής» δεν παραιτήθηκε, δεν επέδειξε φιλότιμο και δεν μπήκε φυλακή για το κακό που έκανε στην χώρα και στους συμπολίτες του !
Κυκλοφορεί ελεύθερος σέρνοντας μαζί με την μιζέρια του «θαυματουργές» εικόνες ανυποψίαστος και γεμάτος τουπέ !
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails