Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ λέμε !


Είναι τέτοια η κατάντια του δούλου που αντί να σηκώνει τα μάτια προς τα πάνω παραμένει εκεί σκυφτός κρώζοντας και απαιτώντας την εξίσωση προς τα κάτω. Η ΓΕΝΟΠ τον ενοχλεί απλώς γιατί έτσι του είπανε, έτσι τον ορμήνεψε αυτός ο πρετεντε που τρέμει. Το είπε και η κόρη από την Κρήτη μέσα στην απελπιCIA της.

Εμείς, οι ελάχιστοι τρελοί ως αλλοπαρμένοι βιολιστές της στέγης που ούτε δημόσιοι υπάλληλοι είμαστε ούτε συμφέροντα έχουμε, θέλουμε δημόσια ΔΕΗ και ισχυρή ΓΕΝΟΠ.

Ναι, και με προνόμια ρε !

Ας υπάρχει και ένα τμήμα των πολιτών αυτής της χώρας που να μπορεί να ζήσει υποφερτά και να σπουδάσει αύριο τα παιδιά του. Ένα τμήμα πολιτών που εργάζεται από το Σουφλί μέχρι την Κρήτη για να παρέχει Δημόσια Ενέργεια σε όλους μας και που τα προνόμιά του τα κέρδισε με προσπάθειες και κόπους.

Τα προνόμια της ΓΕΝΟΠ πείραξαν τους απύθμενα ηλίθιους και όχι ο κοινωνικός βιασμός και η χρόνια καταλήστευση της χώρας από την οικονομική της ελίτ.

Δεν αντιλαμβάνονται οι ανυποψίαστοι ότι μέσα από την υπόσκαψη της ΓΕΝΟΠ περνά το ξεπούλημα της ΔΕΗ μπιρ - παρά στα αχόρταγα ντόπια και ξένα γεράκια που περιμένουν με τα σάλια τους να τρέχουν από την ανυπομονησία. Δεν καταλαβαίνουν ότι θα πάρουμε 400.000.000 για μια επιχείρηση που βγάζει κέρδη και που η πραγματική αξία του 17% προσεγγίζει ή και ξεπερνά το ένα δις.

Αφήνουν την κάμηλο και ασχολούνται με το κουνούπι τα ζώα, στρεφόμενα εν τέλει εναντίον του εαυτού τους …

Δούλοι  !
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails