Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

... ἤτοι Λόγος περὶ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !


... χωρίς άλλα σχόλια ...

" Ἡ εὐτυχία μας λοιπὸν κρέμαται ἀπὸ τὴν διοίκησιν, ἡ ὁποία ἠμπορεῖ νὰ μᾶς καταστήσῃ εὐτυχεῖς μόνον τότε, ὅταν ἀρέσκῃ τῶν περισσοτέρων. Διὰ τοῦτο ἀναγκαῖον εἶναι νὰ ἐξετάσητε μαζί μου, ἀνάμεσα εἰς τὰς τόσας διοικήσεις, ὁποὺ τὴν σήμερον ἔχουσιν οἱ ἄνθρωποι, ποία εἶναι ἡ καλλιοτέρα, τὸ ὁποῖον δὲν θέλει σᾶς φανῆ δύσκολον, ἐπειδὴ ἠξεύρετε τὸν τρόπον, ὁποὺ σᾶς προεῖπον, τῆς δοκιμῆς της.

Ἀφοῦ δὲ εὕρομεν τὴν καλλιοτέραν διοίκησιν, τότε θέλομεν καταλάβει καὶ τί ἐστὶ ἐλευθερία, περὶ ἧς ὁ λόγος, καὶ πόσων ἀξίων κατορθωμάτων καὶ ἀρετῶν εἶναι πρόξενος, καὶ τέλος πάντων εἰς τί συνίσταται ἡ ὁμοιότης καὶ ἡ ὁμόνοια· ὁποὺ βεβαιωθέντες εἰς αὐτά, νὰ προσπαθήσωμεν νὰ τὰ ξαναποκτήσωμεν, καὶ νὰ ἀναλαμπρύνωμεν τὸ Γένος μας, τὸ ὁποῖον ἡ τυραννία τόσον ἠμαύρωσεν. "


Απόσπασμα από την "Ελληνική Νομαρχία" (Ανωνύμου του Έλληνος)
.

MAΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΛΟΥΣ !


'Είδηση' με τον παραπάνω τίτλο έλαβα από τον φίλο blogger MACEDOINE. Φοβάμαι ότι οι συνεχείς καταγγελίες έχουν απολύτα αντικειμενική βάση ! Μήπως ζούμε στο ΙΡΑΝ και δεν το γνωρίζουμε ; Δείτε και στο fimotro ...

Διαβάστε :

TO FACEBOOK KAI TO SYNC.GR ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ POGROM
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ!!


ΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗ GOOGLE ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

Η κυβέρνηση και ειδικότερα το υπουργείο Δικαιοσύνης σε συνδυασμό με το μεταφραστικό τμήμα του υπουργείου Εξωτερικών και την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχαν στείλει δεκάδες επιστολές στη Google για το θέμα που αφορούσε το troktiko. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το troktiko έπεσε στη… φάκα της κυβέρνησης, όταν ασχολήθηκε με το θέμα της ΕΥΠ για το οποίο ο διευθυντής ειδήσεων του Alpha Β. Παπαδρόσος είχε καταθέσει μηνύσεις για κακούργημα.

Το θέμα το επεξεργάστηκε η κυβέρνηση με άκρα μυστικότητα. Ήξερε τις ευαισθησίες της Google στα θέματα εθνικής ασφάλειας. Επί της ουσίας βέβαια, δεν υπήρχε κανένα θέμα για την εθνική ασφάλεια της χώρας. Έτσι όμως όπως παρουσιάστηκε η Google κατέβασε ρολά. Το άσχημο είναι η απαγόρευση εισόδου στο troktiko θα μπορούσε να διαρκέσει μήνες. Ίσως και χρόνια! Όπως συμβαίνει με αρκετά blogs τα οποία έχουν “φίλτρο εισόδου” στην αρχή.

ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε προειδοποιήσει από χθες το troktiko. Αυτό επιβεβαιώνει ότι ήταν σε συνεννόηση με τις αρχές. Και επιβεβαιώνει επίσης ότι κάτι περίμενε. Εάν διαβάσετε προσεκτικά την Aλ Κάιντα είναι προφανής η απειλή εκ μέρους της zougla. Ήξερε και περίμενε ο Μάκης…

ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΗ GOOGLE

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ενώ μέχρι πρότινος εμφανιζόταν ότι θα θέσει θέμα άρσης ανωνυμίας των blogs τις τελευταίες ημέρες εμφανιζόταν πιο διαλλακτικός. Είναι προφανές ότι είχε συνεννοηθεί με την Google μέσω υπηρεσιακής οδού από το υπουργείο Δικαιοσύνης και το υπουργείο Εξωτερικών και είχε… εξασφαλίσει ότι θα κατέβουν τα ρολά για τα blogs που ενδιέφεραν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κυβερνητικά πρόσωπα.

Γι αυτό εμφανιζόταν πιο ήρεμος και διαλλακτικός. Η κυβέρνηση συνεργάστηκε στενά με τον Τριανταφυλλόπουλο για το θέμα αυτό. Eίχε εξασφαλίσει και μέσω της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι θα κλείσουν τα ενοχλητικά blogs. Το fimotro είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η μεθόδευση έγινε ώστε να μείνουν στα αρχεία της Google τα δεδομένα από τις αναρτήσεις στο troktiko. Θα σας τα αποκαλύψουμε όλα στη συνέχεια…

KYBEΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΗΣ “ΕΚΛΕΙΣΑΝ” ΤΟ ΤROKTIKO
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΑ BLOGS


O υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας τις τελευταίες ημέρες είχε μιλήσει αρκετές φορές με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Ο Ταρζάν του είχε υποσχεθεί ασυλία και πολιτική στήριξη εάν και εφόσον κινηθεί υπηρεσιακά για να κλείσει το troktiko. Το υπουργείο Δικαιοσύνης είχε στείλει αρκετές επιστολές και για άλλα blogs στη Google, ο Τριανταφυλλόπουλος όμως ενδιαφερόταν για το troktiko. Ήξερε τη διαδικασία η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη.

Γι αυτό απειλούσε και έστελνε προειδοποιητικές βολές. Την απαράδεκτη διαδικασία όμως την ξέραμε και εμείς. Την είχαμε μυριστεί όπως την είχαν μυριστεί και άλλοι. Συμπαριστάμεθα στο troktiko. Και καταδικάζουμε τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις που γίνονται από την κυβέρνηση. Γιατί εμείς από την αρχή θεωρήσαμε το θέμα πολιτικό ... fimotro
.

Πρώτη αντίδραση από την oμάδα του troktikou


Αυτή η ιστορία με το κλείσιμο του troktikou μάλλον βρωμάει από παντού. Κάποιοι μάλλον αισθάνονται σοβαρές ενοχλήσεις από οτιδήποτε Δημοκρατικό και τους δημιουργεί εφιάλτες και πονοκεφάλους η πολυφωνία !

Από το ιστολόγιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ αναδημοσιεύω :

-----
"Μπάμ κάνει ότι είναι παρέμβαση.παιδιά πάνε να μας κλείσουν(μας έκλεισαν δηλαδή) διαδώστε ότι η ομάδα είναι εδώ δεν αλλάζει. είναι δουλειές μάκη και των πολιτικών. το γράφει στην AL KAIDA χθες ότι "θα δείτε τι σας περιμένει" έχει έναν στην google και το έκανε"
-----

Τι γίνεται αγαπητοί φίλοι ; Πιάσαμε πλέον πάτο ή ακόμα ;
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails