Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Οι Ζαίοι και η ‘Άψογη Στάση’

 


Οι Ζαίοι και η ‘Άψογη Στάση’
.
Η ‘αριστερά’ και τα ‘καλά της παιδιά’ ενοχλούνται από την παρουσία και συμπεριφορά του Παύλου κι άλλων που με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας, αλλά και με κόστος προσωπικό, λένε και καμιά αλήθεια…

Η ‘αριστερά’ και τα ‘καλά της παιδιά’ είναι (το λένε με μισόλογα) υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, από φόβο μην και δυσαρεστήσουν τους κυρ-παντελήδες, αγνοώντας έτσι όλες ανεξαίρετα τις αξίες της Δημοκρατίας και του Ανθρωπισμού.

Η ‘αριστερά’ και τα ‘καλά της παιδιά’ γλείφουν τους κυρ-παντελήδες επαιτώντας για κανένα ψηφαλάκι χάνοντας οριστικά την πολιτική αλλά και την προσωπική τους αξιοπρέπεια.

Η ‘αριστερά’ και τα ‘καλά της παιδιά’ είναι φυσικά εναντίον των Ταλιμπάν γιατί ο Δυτικός Χριστιανός Άνθρωπος ξέρει καλύτερα πως πρέπει να ζήσουν οι Αφγανοί στο Αφγανιστάν.

Η ‘αριστερά’ και τα ‘καλά της παιδιά’ είναι φυσικά εναντίον της Τουρκίας γιατί νομίζουν πως αλείφοντας λίγο εθνικισμό στα μούτρα τους θα μπερδευτούν οι πολίτες και ίσως τους ρίξουν και καμιά ψήφο παραπάνω.

Η ‘αριστερά’ και τα ‘καλά της παιδιά’ έχουν χωθεί μέχρι το λαιμό σε μια ανεπίστρεπτη κατάντια τόσο βαθιά που εξαφανίζει όποια ελπίδα για καλύτερες μέρες σε αυτόν τον τόπο.

Η ‘αριστερά’ και τα ‘καλά της παιδιά’ είναι προσεκτική, νομοταγής και υπεύθυνη τόσο ώστε να έχει καταντήσει αφόρητα συστημική.

Η ‘αριστερά’ και τα ‘καλά της παιδιά’ είναι τόσο γλοιώδης μέσα στην αγωνία της να στρογγυλεύει κάθε γωνία και να γίνεται με κάθε τρόπο αρεστή, ώστε δεν θα μπορέσει καν να επιτύχει το στοιχειώδες -το όνειρο πολύ μεγάλου ποσοστού των ‘καλών της παιδιών’- την αναβίωση του κλασικού δικομματικού παιχνιδιού.

Ζόφος!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails