Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Γιατί ΔΕΝ θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ ...


Ο αγαπητός swell σε ανάρτησή του εξηγεί γιατί ΔΕΝ ψηφίζεται η ΝΔ.

Σε κάποια προηγούμενη ανάρτησή μου έχω εξηγήσει γιατί ΔΕΝ θα ψηφίσω ΣΥΝ.

Η Γελοιώδης Συναγερμική Απόφυση του καρατζαφιόρη (με το νέο του ευρω – απόκτημα) (!) απλώς είναι ... ‘εκτός εκλογικής κλίμακας’ :-))

Το δημαγωγικό ΚΚΕ που δεν πληρώνει τους συνεργάτες του «διότι είναι κομμουνισταί», και ως εναντίον της μικρασιατικής εκστρατείας (ύστατη προσπάθεια των Ελλήνων να σώσουν εστίες 30 αιώνων !) και διακαώς πασχίζον για την ανεξαρτησία της Μακεδονίας και της Θράκης, (πράγματα για τα οποία ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό !). Ως υποστηρίζον μονίμως την Δεξιά (μετά παλαιοτέρας στενότατης συνεργασίας) κλπ κλπ κλπ προφανώς και ΔΕΝ είναι για ψήφισμα....

Οι Ο-Π ΔΕΝ ψηφίζονται διότι ακόμα δεν βγήκαν από το αυγό και έχουν γνώμη (μη σεμνή) επί παντός επιστητού ! Δηλαδή «έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο !»


Και έρχεται το τραγικό ερώτημα … το ΠΑΣΟΚ είναι για ψήφισμα ; Η απάντηση είναι ΟΧΙ βέβαια !

Ήταν πολλά τα ΠΑΣΟΚικά σκάνδαλα και περισσή η αλαζονεία για να ξεχαστούν τόσο εύκολα. Το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε με τρόπο επιθετικό και χυδαίο τους κατασταλτικούς μηχανισμούς (ΜΑΤ κλπ) εναντίον του Ελληνικού κοινού ! Το ΠΑΣΟΚ εφηύρε τον κατάπτυστο μαφιόζικο νόμο «περί ευθύνης Υπουργών». Το ΠΑΣΟΚ επέβαλλε την ΚΑΤΑΛΥΣΗ της Δημοκρατίας δίνοντας με δικό του νόμο (Σκανδαλίδης) σαράντα (40) έδρες πριμ στο πρώτο κόμμα (*) !!

Για τους απλούς αυτούς (αλλά και άλλους) λόγους ΔΕΝ ψηφίζεται το ΠΑΣΟΚ !

(*) οι ... φωστήρες της ΝΔ το μετέτρεψαν σε 50 έδρες πριμ ! Δεν μένει παρά να το κάνουμε ... 300 ώστε να γλιτώσουμε και την βαβούρα (συν τα έξοδα) των ... εκλογών :-)
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails