Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Θα ψηφίσω μόνο το όνειρο, είναι αισθητικά συνεπέστερο !

Dickens' Dream - Robert W. Buss (1804-1875)

Ακούστε ...

... η Ελληνική Βουλή αποτελείται – λεει – από χίλιους (1.000) βουλευτές. Οι βουλευτές αυτοί εκλέγονται με απλή κλήρωση – χωρίς άλλα κριτήρια - από το σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Κάθε πολίτης μπορεί εν δυνάμει να γίνει βουλευτής για τέσσερα χρόνια εκτός εάν αρνηθεί.

Τα κόμματα εξακολουθούν να υπάρχουν και ενισχύονται με ρόλο την υποστήριξη προτάσεων και ιδεών που αφορούν κοινωνικά και πολιτικά θέματα. Οι ιδέες αυτές προωθούνται στην κοινωνία και στο κοινοβούλιο ώστε αυτό να βοηθηθεί στο διοικητικό / διαχειριστικό και νομοθετικό του έργο.

Κανένα μέλος της Ελληνικής Βουλής δεν μπορεί να συμμετέχει στην Κυβέρνηση.

Η Ελληνική Βουλή επιλέγει μετά από συλλογή των προτάσεων των Βουλευτών και σχετική διαβούλευση, με ανοικτή ψηφοφορία, την Κυβέρνηση, δηλαδή τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και τον Πρωθυπουργό από πρόσωπα σοβαρής επιστημονικής κατάρτισης και εγνωσμένου κύρους που θα προταθούν με γραπτή και τεκμηριωμένη πρόταση από τους Βουλευτές.

Η θητεία της Κυβέρνησης και όλων των προσώπων που την αποτελούν είναι αυστηρά τετραετής. Κανένα μέλος της Κυβέρνησης δεν μπορεί να συμμετέχει σε επόμενη Κυβέρνηση.

Το Δικαστικό σώμα είναι αποκεντρωμένο και αυτοδιοικείται πλήρως. Σε σημαντικές εσωτερικές εκλογικές διαδικασίες που αφορούν στο Δικαστικό Σώμα συμμετέχουν και μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τα Μέσα Ενημέρωσης λειτουργούν απολύτως ελεύθερα με δύο όρους
(α) δίκαιη και ισοβαρής παρουσίαση των θέσεων όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών κομμάτων
(β) έλεγχος των μέσων με μόνο αισθητικά και πολιτιστικά κριτήρια από επιτροπή με διετή θητεία που θα επιλέγεται από τον Υπουργό Πολιτισμού.

Το μέγιστο τμήμα της Παιδείας και της Υγείας είναι υψηλής ποιότητας, δημόσιο και δωρεάν για όλους τους Έλληνες πολίτες χωρίς κριτήρια ή περιορισμούς.

Δεν επιτρέπεται πώληση οποιασδήποτε δημόσιας περιουσίας ή επιχείρησης εκτός εάν η πώληση στοχεύει στην απόκτηση άλλης περιουσίας ή επιχείρησης ισοδύναμης ή μεγαλύτερης αξίας (οικονομικής και κοινωνικής).

... ξύπνησα με την βεβαιότητα ότι έβλεπα όνειρο και αυτό μου δημιούργησε μια απότομη και βαθιά απογοήτευση, από το ανοικτό παράθυρο ακουγόταν κάποιος δέκτης ... μιλούσαν ταυτόχρονα δύο βουλευτές εξηγώντας το απόλυτο ... τίποτα !
.

Ένα παιδί 22 ετών ξεπλένει την ντροπή των δικαστών !


Την κουλτούρα της Μαφίας ‘ακτινοβολεί’ η λεγόμενη Ελληνική Δικαιοσύνη


Πως καλύπτεται η ανικανότητα ;
Πως καλύπτεται η ολιγωρία ;
Πως καλύπτεται η πιθανή συνενοχή της πολιτείας στην φυγάδευση των ιεραρχών της διαφθοράς της υπόθεσης Siemens ;

Μα με μία ακόμη χειρότερη πράξη, με ωμό μαφιόζικο εκβιασμό της εποχής της ποτοαπαγόρευσης, ( διότι το νόμιμο είναι και ηθικό ! ) διαβάστε :

Εντάλματα σύλληψης για τα 3 παιδιά και τη σύζυγο του καταζητούμενου για την υπόθεση Siemens, Χρήστου Καραβέλα, εξέδωσε ο ειδικός ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός. Η κόρη του που συνελήφθη και τα άλλα μέλη της οικογένειας κατηγορούνται για συνέργια σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Η σύλληψη της 22χρονης κόρης του Χρ. Καραβέλα την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της στην Εκάλη είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δικαστικά χρονικά.

Αγαπητοί φίλοι, δεν υπάρχει Κράτος, δεν υπάρχει Δημοκρατία, δεν υπάρχει Δικαιοσύνη, η τσιμινιέρα πάγωσε, το μαγαζί έκλεισε !
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails