Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Δεν θα βάλουν μυαλό



Δεν θα βάλουν μυαλό. Κάθε λεπτό που βρίσκονται στην εξουσία είναι όλο και περισσότερο καταστροφικό για την κοινωνία. Κατά τις εκλογές του 2009 πολλοί πιστεύαμε ότι δεν ήταν δυνατόν να εμφανιστεί κυβέρνηση χειρότερη από αυτήν που αποχώρησε. Δεν έφτανε και η πλέον τρελή φαντασία για να προβλέψει τότε πόσο λάθος είχαμε, πόσο μακριά από την πραγματικότητα βρισκόμασταν.

Μην νομίζετε ότι η παρακάτω είδηση, που τη βρήκα εδώ αλλά και αλλού, είναι ψέματα. Όχι ! Είναι αλήθεια και δείχνει πόσο αχόρταγοι είναι οι μαυροφορεμένοι ψεύτες και κλέφτες, μέλη του πλέον βρώμικου ιερατείου της Ευρώπης και εξ επαγγέλματος χριστιανοί (sic), που δεν τους φτάνουν τα εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα γης και τα δισεκατομμύρια ευρώ που έχουν παρά θέλουν και άλλα.

Επίσης δείχνει πόσο αμετανόητοι και διεφθαρμένοι είναι οι διάφοροι βρωμεροί πολιτικάντηδες που αφού υφάρπαξαν με ασύστολα ψέματα την εξουσία παραπλανώντας τους πολίτες, τώρα μοιράζουν εδώ κι εκεί, για ίδιον όφελος, δημόσια περιουσία και γη καλυμμένοι πίσω από δήθεν κατασκευές «πολυχώρων» και εκχωρώντας – σαπισμένοι μέσα στην ανικανότητά τους – βασικές λειτουργίες πρόνοιας της πολιτείας σε διάφορους άρπαγες χριστιανοπροφήτες ή άλλους φιλάνθρωπους (sic) με Rolex. Διαβάστε και φρίξτε:

«Συμβόλαιο παραχώρησης έκτασης 25 στρεμμάτων παραδόθηκε την Τετάρτη από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Η εν λόγω έκταση βρίσκεται στο δήμο Ανω Λιοσίων και σε αυτήν αναμένεται να κατασκευαστεί από Αρχιεπισκοπή Αθηνών πολυχώρος, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, κέντρα πρόνοιας για πάσχοντες από Αλτσχάιμερ και παιδιά με νοητική υστέρηση.»
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails