Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Μήνυμα επί τοις Χριστουγέννοις


Το αληθινό μήνυμα της χριστιανοσύνης:

Ψέμα
Απληστία
Διαφθορά
Κακοποίηση
Δεισιδαιμονία
Υποκρισία
Οπισθοδρόμηση
Αυταρχισμός
Πουριτανισμός
Μισαλλοδοξία
Αλαζονεία
Διαπλοκή

(αφιερωμένο στα χιλιάδες σεξουαλικά κακοποιημένα παιδιά της Ευρώπης και του κόσμου από τους χριστιανούς βαθμοφόρους, αφιερωμένο επίσης στους εντόπιους ομοϊδεάτες των παραπάνω, που βουλιαγμένοι στα πλούτη τραβούν επίμονα την Ελληνική κοινωνία προς τον Μεσαίωνα)
.

Καμία έκπληξη, η αιολική αλητεία είναι εδώ

ένα κείμενο από τον archaeopteryx:


Η κυβέρνηση πιστεύει πως με αυτό το τέλος το οποίο θα τεθεί σε ισχύ μόνο για το 2012, θα μπει το ποσό των 55 εκατ. Ευρώ στο ταμείο του ειδικού Τέλους ΑΠΕ, από το οποίο πληρώνονται οι ηλεκτροπαραγωγοί αιολικής και ηλιακής ενέργειας. Εκτιμήσεις του Υπουργείου αναφέρουν πως φέτος θα υπάρξει έλλειμμα 200 εκατ. Ευρώ. Ακόμα, από το υπουργείο ανακοινώθηκαν δύο ακόμη μέτρα προκειμένου να ενισχυθεί το ταμείο τη νέα χρονιά. τη μεταφορά σε αυτό μέρους των εσόδων από το τέλος υπέρ της ΕΡΤ καθώς και τις προσόδους από την πώληση δικαιωμάτων εκπομπών 10 εκατ. τόνων αερίων θερμοκηπίου.

Το ότι ανέβασαν το ρεύμα και τα τέλη υπέρ ΑΠΕ δεν με εξέπληξε. Το έγκλημα (περί αυτό και μόνο πρόκειται) είναι εκ προμελέτης.  Το είχαν εξ άλλου προαναγγείλει Μπιρμπίλη και Ζερβός με το που ανέλαβαν, πριν μάθουν που είναι οι τουαλέτες στα γραφεία τους. Τότε, δεν είχα αρχίσει να γράφω, αλλά είπα μέσα μου:  "Φρούτα σε εντεταλμένη υπηρεσία για αρπαχτή".  Ούτε ξεχνάω ότι η ΝΔ υπερψήφισε τον Νόμο Μπιρμπίλη για ΑΠΕ. "Εθνική προτεραιότητα" η προστασία του Κλίματος. Ποιου Κλίματος βρε χαϊβάνια; Γερμανική απασχόληση λέγεται το Κλίμα.  Να πάτε στις εκλογικές σας περιφέρειες να πείτε ότι ακρίβυνε το ρεύμα για να σώσετε το Κλίμα.

Το ότι τόλμησαν με την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να το κάνουν επίσης δεν με εξέπληξε. Εντολοδόχοι, συνεργάτες, τσιράκια των Γερμανών και από Γερμανικό κυνισμό έμαθαν οι παππούδες μας στην Κατοχή.

Ο enrergypress ρωτάει από τουλάχιστον τον Φεβρουάριο του 11 "γιατί ανεβαίνει η οριακή τιμή του συστήματος"; (Τον αντέγραψα εδώ).  Από τον Ιούνιο του '10 έγραψα ότι είχαμε το φτηνότερο ρεύμα στην Ευρώπη,  με βάση στοιχεία της ΕΕ, και η Δανία από τα ακριβότερα, και ξανά τον Δεκέμβριο του 2010. Το έγκλημα είναι εκ προμελέτης. Γιατί να έχουν φτηνό ρεύμα οι Έλληνες;  Γιατί να έχουν βιομηχανία που όλο και κάτι εξάγει;  Ενοχλεί και η λίγη βιομηχανία μας και η ΔΕΗ και για αυτό έχουν βαλθεί οι "Ευρωπαίοι" να την ξεκάνουν.

Ούτε με εξέπληξαν τα σχόλια στην ειδησούλα του Σκάϊ.  Ο ίδιος, βασικά αγράμματος, αλητάκος, αλλά με ποσοστά σε "πάρκα", που λέει τα ίδια ανεκδιήγητα παραμύθια περί φτηνού ρεύματος και παραμύθια της Χαλιμάς. Τουλάχιστον εισέπραξε απαντήσεις, όχι ότι ιδρώνουν τα αυτιά του, τα κατ επάγγελμα κλεφτρόνια δεν ιδρώνουν.

Αυτό που με εξέπληξε ήταν η τηλεόραση του Σκάϊ.  Βγήκε άλλη ξανθιά με μαύρες ρίζες (πολλές έχει ο Σκάϊ) και σχολίασε την κατάθλιψη και τις φοβίες των Ελλήνων, και πάνω εκεί ψηλά, κάτω από τον 63% φόβο της ανεργίας, ανέφερε την Κλιματική Αλλαγή!  -- το είχε πει και η παρουσίαση του ΕΜΠ:  Φοβόμαστε την Κλιματική Αλλαγή.

Και ποιος καλή μου ξανθιά με τις μαύρες ρίζες φταίει για αυτό παρά ο βρωμερός σταθμός που σε απασχολεί;

Να σας κάνω άλλη μία πρόβλεψη σήμερα: Το έκτακτο τέλος στην λιγνιτική ηλεκτροπαραγωγή μόνο έκτακτο δεν θα είναι. Απλά, θα ανεβαίνει.  Και λογικό. Τα αιολικά δεν θα παράγουν ποτέ αρκετό ρεύμα για να αυτοεπιδοτούνται, και οι δηλώσεις περί τόνων CO2 είναι για τα κορόϊδα που άκουσαν το άλλο φρούτο, που κάνει τον εξπέρ σε δικαιώματα άνθρακα που είχε πάει και στον ΣΕΒ με την ...WWF, και ...έχασε και την ψυχραιμία του... Μεγάλε, τους έλεγες για 25 και είναι στα 7...

Και όλες αυτές οι επιδοτήσεις, πεταμένα λεφτά. Το είδαμε στην Γερμανία, την Δανία, την Ιρλανδία, την Αγγλία,τις ΗΠΑ, τα ...Falklands. Λεφτά πεταμένα υπέρ των ίδιων Γερμανών που λάδωναν (τώρα λαδώνουν μέσω ντόπιων συνεταίρων (Μ, Κ, Π, κλπ) την WWF και τον Σκάϊ).  Για να ΜΗΝ έχουμε ρεύμα.
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails