Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Η θλιβερή «πολιτική εξυπνάδα» του υιού ΤούρκογλουΠαρακολουθώ την απίστευτα άτιμη τακτική του λεγόμενου Βενιζέλου σχετικά με το εφεύρημα περί δήθεν «ομάδας διαπραγμάτευσης» και τα τοιαύτα. Η συμπεριφορά που στηρίζεται σε πολιτικάντικα τερτίπια και ψεύδη είναι ίδιον του κου καθηγητή (sic) και εκτός από εξοργιστική είναι και εντελώς έωλη αφού στερείται οποιουδήποτε πολιτικού περιεχομένου. Αλλά … ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Είναι προφανές ότι η αντιπολίτευση διαθέτει και πολιτική εμπειρία και σοβαρά στελέχη που μπορούν να αποκρούσουν εύκολα τις ανήθικες τρίπλες του υιού Τούρκογλου.

Το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι οι πασοκο-τρίπλες καθαυτές αλλά το γεγονός (που συνάγεται εξ’ αυτών) πως οι πασοκάνθρωποι, με αρχηγό τον ολίγιστο πλην ευτραφή σαλτιμπάγκο της πολιτικής, παραμένουν καταστροφικοί και αμετανόητοι.
Ουδόλως τους ενδιαφέρει η χώρα, η κυβέρνηση και οι ‘διαπραγματεύσεις’.
Το μόνο τους μέλημα είναι η πολιτική τους επιβίωση.
Το μόνο !

Φοβάμαι πως το ίδιο αμετανόητα είναι και τα μπλε ανθρωπάκια του δηλωσία αντωνάκη.

Ο λάκος με τα φίδια θα είναι η λεγόμενη «νέα κυβέρνηση».

Οι κάθε μορφής πολιτικοί αλήτες θα προσπαθήσουν, κάτω από την πίεση των αποτυχιών τους, να επιρρίψουν ευθύνες δεξιά και αριστερά και να σπείρουν παραπληροφόρηση και σκότος στα μυαλά των Ελλήνων πολιτών.

Ας είμαστε προετοιμασμένοι …
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails