Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ρε !



Αν ακούσετε από οποιονδήποτε αυτά τα τρελά περί «εξόδου από το ευρώ», «εξόδου από την Ευρωπαϊκή ένωση» και γενικά τέτοιου είδους φαντασιοπληξίες και χοντρά ψεύδη, τότε να είστε βέβαιοι πως έχετε απέναντί σας έναν εντελώς ηλίθιο ή (το πλέον σύνηθες) έναν ιδιοτελή απατεώνα που προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί δια της τρομοκράτησης.

Με την ίδια ακριβώς μέθοδο μπορείτε να ανιχνεύσετε εάν κάποιος είναι ή όχι ψευτάκος αριβίστας σαν τον δήθεν ‘βενιζέλο’ ή λαμόγιο πολιτικός σαν τον αντωνάκη. Χρησιμοποιούν την Ευρώπη και το ευρώ, συνεκτιμώντας την ευαισθησία των πολιτών γι αυτά τα θέματα, ώστε να τους γονατίσουν με το ψέμα και την ασύστολη κινδυνολογία.

Τα εσωτερικά παπαγαλάκια της απάτης είναι απολύτως συγχορδισμένα με τα εκτός Ελλάδας καθάρματα που επί τέσσερα σχεδόν χρόνια βιάζουν το επίπεδο ζωής, τον πολιτισμό και το ίδιο το μέλλον της Ευρώπης. Επί τέσσερα σχεδόν χρόνια τα ιδιωτικά χρέη μετατρέπονται σε δημόσια και ο χρηματοπιστωτικός βούρκος ρουφά εντελώς ανεξέλεγκτα Ευρωπαϊκά Δημόσια χρήματα. Χρήματα που ανήκουν σε όλους μας. Από το ’75 μέχρι σήμερα η Ελλάδα έχει δώσει σε Δημόσιο χρήμα περίπου διακόσια είκοσι (220) δισεκατομμύρια ευρώ για όπλα (σύνθεση: λίγα όπλα, πάρα πολλά πεταμένα λεφτά, μίζες, λαδώματα …). Από το φθινόπωρο του 2009 η Ελλάδα έχει δώσει σε Δημόσιο χρήμα και εγγυήσεις κάπου εκατόν ογδόντα πέντε (185) δισεκατομμύρια ευρώ στις Τράπεζες που πήγαν στις τσέπες αυτών που τις φαλίρισαν. Και μετά από αυτά μας λένε οι ανήθικοι καραγκιόζηδες πως τα φάγαμε όλοι μαζί παρέα, πως είμαστε σπάταλοι και πως τώρα χρειάζεται λιτότητα (sic).

Επί τέσσερα σχεδόν χρόνια οι γνωστές συμμορίες των Βρυξελλών συγκεντρώνουν το πλούτο στους πολύ λίγους και καταστρέφουν κάθε πιθανότητα ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής οικονομίας παίζοντας ένα ιδιότυπο bras de fer φρίκης με τους υπερατλαντικούς ‘φίλους’ μας.

Έχω μια υπερηφάνεια κρυφή επειδή το ξήλωμα του προσωπείου αυτών των απατεώνων φαίνεται να αρχίζει από την χώρα μου.
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails