Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Οι χριστιανοβρωμιάρηδες έμαθαν και Φυσική(ν) βρε !


"Ο συγκεκριμένος παραπληγικός Βρετανός επιστήμων είναι απολύτως συμπαθής ιδιαιτέρως διότι ευρίσκεται εις μίαν δραματικήν κατάστασιν υγείας απεικονιζομένην εις δημοσιευθέντα φωτογραφικά στιγμιότυπα, απολύτως καθηλωμένος και επικοινωνών με ηλεκτρονικήν φωνήν, που επιφέρει την κατανόησιν δια την συμπλεγματικότητα και τραγικότητα των απόψεών του που αδίκως βεβαίως ενοχοποιούν ουσία τον Τρισάγιον Θεόν δια την δυσχερεστάτην θέσιν της υγείας του διότι η ασθένεια, η φθορά και ο θάνατος δεν προέρχονται από τον Θεόν αλλά είναι αποτέλεσμα της σχάσεως των ανθρώπων και του κόσμου από Αυτόν."


Σχόλιο(ν) πικρό(ν) αγενές και γεμάτο(ν) μίσος, χριστιανικό(ν) όμως, κάποιου γελοίου σεραφείμ (sic) για τον γίγαντα του σύγχρονου πνεύματος Steven Hawking όπου ο ανυποψίαστος λαός του Πειραιά ανέχεται (αυτόν τον γραφικό σεραφείμ) εδώ και χρόνια για να τον εκπροσωπέι εις το πνευματικό(ν) του, λέγω, επίπεδο(ν).

Και μη χειρότερα βρε παιδιά …. είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα … είμαστε …
.

Ο πρόεδρος Αχμαντινετζάντ είπε: “9/11 was an inside job”


Πήγε στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ και εξήγησε σε όλους συμπεριλαμβανομένων και των ηγετών της λεγόμενης Δύσης ότι το χτύπημα στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου ήταν μια “from inside job”. Είπε ότι από ότι φαίνεται, τους εν λόγω τρομοκράτες υπέθαλψε και εκπαίδευσε το καθεστώς των ΗΠΑ. Είπε ακόμη ότι ναι μεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια η την οποία όμως υπέθαλψε, ανέχτηκε και τελικά εκμεταλεύτηκε με κάθε φανερό και κρυφό τρόπο η Αμερικανική Οικονομική και Πολιτική ελίτ.

Δεν είναι και λίγο να τα λες αυτά στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και μάλιστα στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Μου θύμησε αυτό που πάντα σκέφτομαι στις περιπτώσεις «μεγάλων γεγονότων», ότι ο μέσος πολίτης έχει ένα αλάνθαστο κτιτήριο για να αντιλαμβάνεται και να βγάζει άκρη μέσα στον συρφετό της πραπληροφόρησης και στην πολυεπίπεδη πολυπλοκότητα της πραγματικότητας. Το κριτήριο αυτό είναι απλό: ποιος ωφελείται

Και από το χτύπημα των Δίδυμων Πύργων βαθύτατα και πολύπλευρα ωφελημένες εξήλθαν οι ΗΠΑ οι οποίες χρησιμοποίησαν το γεγονός με κάθε τρόπο ώστε να διευρύνουν και να εδραιώσουν την παγκόσμια κυριαρχία τους. Πρόκειται  για μια συνέχεια των συνομωσιών του Περλ Χάρμπορ του Πολέμου του Βιετνάμ και της Δολοφονίας του Κένεντυ. Τα υπερατλαντικά φιλαράκια μας είναι προπονημένα στην περιφρόνηση της ζωής και στην δολοπλοκία.

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη ηγέτες που λένε την αλήθεια. Μπράβο στην Περσία και στον Πρόεδρο Αχμάντι Νε Τζάντ.
.

Διόδια : Η Μεγάλη Κλοπή

Image 

Η χρήση των ελβετικών αυτοκινητόδρομων και οδών ταχείας κυκλοφορίας υπόκειται για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα σε υποχρέωση πληρωμής διοδίων. Για μηχανοκίνητα οχήματα με μέχρι 3,5 t (ΕΙΧ, μοτοσικλέτες και τροχόσπιτα) υπάρχει υποχρέωση ειδικού σήματος (βινιέτας). Πριν από τη χρήση αυτοκινητοδρόμων και οδών ταχείας κυκλοφορίας πρέπει να αγοραστεί μία βινιέτα, η οποία ισχύει για απεριόριστες διαδρομές σε όλους τους αυτοκινητόδρομους και οδούς ταχείας κυκλοφορίας.
Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας ταξίδεψαν αυτή την εβδομάδα στο εξωτερικό, βρέθηκαν με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στην Ελβετία και αγόρασαν μια vignette. Το κόστος της; 31 Ευρώ για όλο το χρόνο, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2010, με τη δυνατότητα χρήσης απεριόριστων διαδρομών, εννοείται και των πολυάριθμων τούνελ της ορεινής χώρας.
Image
Δηλαδή, ο Ελβετός πολίτης πληρώνει 31 ευρώ το χρόνο και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ελεύθερα ολόκληρο το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας του.
Ο Έλληνας πολίτης, π.χ. ο κάτοικος Κατερίνης που εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και πηγαινοέρχεται καθημερινά, πληρώνει 1.344 Ευρώ  μόνο γι αυτή τη διαδρομή (20 εργάσιμες Χ 12 μήνες Χ 5,80 € καθημερινά) και δεν έχει τη δυνατότητα αγοράς εκπτωτικής κάρτας, όπως συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο!
Οι Ελβετοί συνάδελφοι των φίλων μας δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, λέγοντας: «Αυτό λέγεται κλοπή!». Οι δε πολιτικοί που υπέγραψαν την παραχώρηση της χρήσης των εθνικών μας δρόμων, κάτω από τέτοιους όρους, είναι πουλημένα τομάρια!
Αυτό, το τελευταίο, δεν είπαν οι Ελβετοί! Το είπαν οι Τσέχοι που καθόταν στο ίδιο τραπέζι! Κι εμείς βέβαια τους εξηγήσαμε, πως… απλά «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ».
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails