Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Το κυβερνών τρι-κόμμα δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο



George Grosz

Νομίζω πως μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάθε Έλληνας πολίτης ζητά την άμεση απόσυρση της σημερινής ανακοίνωσης(*) του κυβερνόντος κόμματος και των θλιβερών συνιστωσών του, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Είναι  πράξη στοιχειώδους τιμής η ανάληψη προσωπικών ευθυνών από τους εμπνευστές και τους άμεσα υπεύθυνους για την έκδοσή της.

Η ατζέντα, η φρασεολογία, η εμφυλιοπολεμική λογική και η διχαστική πολιτική που εμπεριέχονται σε αυτή την ανακοίνωση, είναι πρωτοφανής σε όλη την πολυτάραχη πολιτική ιστορία αυτής της χώρας. Η άρρωστη απόπειρα διαστρέβλωσης του προφανούς και του αληθινού δείχνει το ποιος αναπτύσσει και ποιος στηρίζεται στην πιο μισαλλόδοξη ακροδεξιά κουλτούρα, υποσκάπτοντας ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία και το μέλλον της.

Ο acting πρωθυπουργός και οι αυτουργοί του ατοπήματος φέρουν πλήρη την ευθύνη η οποία θα προβάλλεται μόνιμα στο μέλλον των ίδιων και της παράταξής τους …

Πρόκειται για ασυγχώρητο αίσχος που προσβάλλει την Ελλάδα και την Ευρώπη.
.

(*) Η επίμαχη ανακοίνωση: “Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται. Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών. Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα “άκρα” να πετύχουν το σκοπό τους. Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN. Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει”.
.
 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails