Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Οι κότες


Χθες που επανήλθε στο ημερολόγιό μας η ημερομηνία 21 Απριλίου δεν μπόρεσα παρά να κάνω κάποιες σκέψεις γι’ αυτήν την θλιβερή επέτειο.

Σε μια παλαιότερη ανάρτηση έγραφα :

«... η μία Ελλάδα είμαστε εμείς οι νομοταγείς και σοβαροί πολίτες. Εμείς που τελειώσαμε το Πανεπιστήμιό μας, ολοκληρώσαμε τα μεταπτυχιακά μας και αμέσως μετά αρχίσαμε να δουλεύουμε πολύ σκληρά, τόσο σκληρά που ξεχάσαμε ότι μία Πέμπτη βράδυ ήμασταν μέσα στο Πολυτεχνείο. Επίσης είναι πλέον αδύνατον να θυμηθούμε τι ακριβώς γυρεύαμε εκεί ! ... »

Η τυχαία (ή ίσως όχι) φράση ενός εκ’ των πρωταγωνιστών της χούντας :

« … ήμασταν ξεκρέμαστοι, εάν αντιδρούσαν θα πέφταμε αμέσως αφού δεν είχαμε εξ’ αρχής την υποστήριξη των Αμερικάνων, αυτή μας την πρόσφεραν μετά αφού είδαν ότι ‘σταθήκαμε’. Αφού όμως δεν αντέδρασαν πάει να πει ότι το θέλανε !»

Με έκανε να σκεφτώ τα πράγματα από ένα άλλο πρίσμα. Είναι αλήθεια ότι ‘ο λαός’ δεν αντέδρασε, η αριστερά δεν αντέδρασε, στην ουσία κανείς δεν αντέδρασε τότε, αφού όλοι αφέθηκαν να μαντρωθούν ως αρνάκια άσπρα και παχιά, στον ιππόδρομο.

Τα επτά χρόνια χούντας που έφεραν την χώρα δεκαετίες πίσω, όπως και το θεσμικό ‘σημάδεμα’ της Ευρώπης ολόκληρης αφού σε έδαφός της ( ... το λεγόμενο και ‘λίκνο’ ... ) εγκαθιδρύθηκε αδιαμαρτύρητα ένα δικτατορικό καθεστώς, οφείλονται απλά στο γεγονός ότι δεν αντέδρασε κανείς ! Κότες !

Η τότε αριστερά που με τα οράματά της οδήγησε στην υπέρτατη προσφορά πολύτιμους Έλληνες όπως ο Σωτήρης Πέτρουλας, δεν είχε καν την δυνατότητα για στοιχειώδη ‘πολιτική πρόβλεψη’ των εξελίξεων. Κότες !

Πιάστηκαν όλοι στα κρεβατάκια τους ανυποψίαστοι και έκπληκτοι ! Κότες !

Ήθελα από καιρό να τα γράψω αυτά. Η συνθηματολογία περί των ‘προοδευτικών και αγωνιστικών δυνάμεων’ και του ‘κυρίαρχου λαού’ καλή είναι αλλά στην πραγματικότητα οι μεν ‘δυνάμεις’ πιάστηκαν στον ύπνο ο δε λαός, ‘εμείς’, πήγαμε κανονικά την άλλη μέρα στην δουλειά μας μελαγχολικοί, φοβισμένοι αλλά και ήσυχοι ! Κότες !

Μόνο εφ’ όσον υπάρχουν τέτοιες ‘κότες’ υπερισχύουν τα ανθρωποειδή της 21ης σε όποιο μήκος και όποιο πλάτος.

Ας το θυμόμαστε !
.

Εμείς δεν ξεχνάμε ! Εσείς ;

Το ζήτημα με το ολοκαύτωμα των Εβραίων μας ακολουθεί νομίζω όλους από παλιά. Ο ανιστόρητος, χωρίς αξιοπρέπεια σημερινός πληθυσμός του ψευδοκράτους του Ισραήλ ο οποίος εκτελεί γενοκτονίες στον 21ο αιώνα, απλώς έχει βγει εδώ και δεκαετίες στην γύρα και πουλάει ή εξαργυρώνει τα κόκαλα των αδικοχαμένων παππούδων του.

Κάθε λογικός και καλής διάθεσης άνθρωπος αντιλαμβάνεται το μέγεθος της τραγωδίας των Εβραίων κατά την διάρκεια του Β’ πολέμου. Την απίστευτη αδικία και την απερίγραπτη φρίκη που έζησαν άδικα εκατομμύρια ανθρώπων δεν δικαιούται να την ξεχάσει ποτέ κανείς ! Ούτε, βέβαια, και οι επίγονοι των θυμάτων !

Αλλά !

Αλλά ! Απώλειες δεν είχαν μόνο οι Εβραίοι ! Απώλειες είχαν οι Αμερικάνοι, οι Έλληνες, οι Ιάπωνες, οι Ρώσοι (άνω των 20 εκατομμ. !), οι Ιταλοί, οι Νεοζηλανδοί και πολλοί άλλοι λαοί. Θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι οι Ιάπωνες έχασαν – με το πάτημα ενός κουμπιού – δύο πόλεις και εκατοντάδες χιλιάδες αθώους αμάχους μέσα σε ένα δευτερόλεπτο ! Η αναδυόμενη δυτική υπερδύναμη (USA) ήθελε τότε να συμβολίσει την επικυριαρχία της με ένα συνειδητό και επαίσχυντο ολοκαύτωμα που θα αποτελεί πάντα όνειδος για το ανθρώπινο είδος.
Αλλά το έχουμε ξεχάσει ή μας οδήγησαν να το ξεχάσουμε !

Όλοι αυτοί οι λαοί έχουν την σεμνότητα, την αξιοπρέπεια, την αίσθηση της ιστορίας αλλά και το ελάχιστο της εθνικής υπερηφάνειας που απαιτείται ώστε να μην γίνουν γυρολόγοι και μικροπωλητές του αίματος των παππούδων τους.

Όλοι εκτός φυσικά από τους σημερινούς Εβραίους. Η υπολειμματική σχέση των ανθρώπων αυτών με τον πολιτισμό, τους οδηγεί δεκαετίες τώρα σε μία άνευ προηγουμένου εκστρατεία marketing ώστε να μοσχοπουλήσουν την δυστυχία των προγόνων τους του Β’ πολέμου !

Είναι ένα από τα πλέον ανήθικα και βάρβαρα πράγματα που συνέβησαν ΜΕΤΑ τον μεγάλο πόλεμο ! Η πώληση του θανάτου, η δημιουργία άλλοθι για το φρέσκο αίμα αθώων που τρέχει σήμερα – εδώ και τώρα – από τις βόμβες του περιούσιου (sic) λαού !
Άλλοθι που οι βάρβαροι επίγονοι των αθώων θυμάτων εξαργυρώνουν με την άδικη μοίρα και τα κόκαλα των πατεράδων τους !

Οι άνθρωποι αυτοί είτε είναι εντός ή εκτός του ψευδοκράτους του Ισραήλ, δεν προσβάλουν πλέον τους διεθνείς κανόνες, δεν καταρρακώνουν το κύρος του ΟΗΕ, δεν επιφορτίζουν τις ψυχές των παιδιών τους με το άδικο αίμα, αλλά προσβάλλουν την αισθητική. Προσβάλλουν την μνήμη των πατέρων τους. Προσβάλουν το είδος καθ’ αυτό !

Δεν υπάρχει άλλοθι ... υπάρχει μόνο ντροπή !
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails