Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Εμείς δεν ξεχνάμε ! Εσείς ;

Το ζήτημα με το ολοκαύτωμα των Εβραίων μας ακολουθεί νομίζω όλους από παλιά. Ο ανιστόρητος, χωρίς αξιοπρέπεια σημερινός πληθυσμός του ψευδοκράτους του Ισραήλ ο οποίος εκτελεί γενοκτονίες στον 21ο αιώνα, απλώς έχει βγει εδώ και δεκαετίες στην γύρα και πουλάει ή εξαργυρώνει τα κόκαλα των αδικοχαμένων παππούδων του.

Κάθε λογικός και καλής διάθεσης άνθρωπος αντιλαμβάνεται το μέγεθος της τραγωδίας των Εβραίων κατά την διάρκεια του Β’ πολέμου. Την απίστευτη αδικία και την απερίγραπτη φρίκη που έζησαν άδικα εκατομμύρια ανθρώπων δεν δικαιούται να την ξεχάσει ποτέ κανείς ! Ούτε, βέβαια, και οι επίγονοι των θυμάτων !

Αλλά !

Αλλά ! Απώλειες δεν είχαν μόνο οι Εβραίοι ! Απώλειες είχαν οι Αμερικάνοι, οι Έλληνες, οι Ιάπωνες, οι Ρώσοι (άνω των 20 εκατομμ. !), οι Ιταλοί, οι Νεοζηλανδοί και πολλοί άλλοι λαοί. Θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι οι Ιάπωνες έχασαν – με το πάτημα ενός κουμπιού – δύο πόλεις και εκατοντάδες χιλιάδες αθώους αμάχους μέσα σε ένα δευτερόλεπτο ! Η αναδυόμενη δυτική υπερδύναμη (USA) ήθελε τότε να συμβολίσει την επικυριαρχία της με ένα συνειδητό και επαίσχυντο ολοκαύτωμα που θα αποτελεί πάντα όνειδος για το ανθρώπινο είδος.
Αλλά το έχουμε ξεχάσει ή μας οδήγησαν να το ξεχάσουμε !

Όλοι αυτοί οι λαοί έχουν την σεμνότητα, την αξιοπρέπεια, την αίσθηση της ιστορίας αλλά και το ελάχιστο της εθνικής υπερηφάνειας που απαιτείται ώστε να μην γίνουν γυρολόγοι και μικροπωλητές του αίματος των παππούδων τους.

Όλοι εκτός φυσικά από τους σημερινούς Εβραίους. Η υπολειμματική σχέση των ανθρώπων αυτών με τον πολιτισμό, τους οδηγεί δεκαετίες τώρα σε μία άνευ προηγουμένου εκστρατεία marketing ώστε να μοσχοπουλήσουν την δυστυχία των προγόνων τους του Β’ πολέμου !

Είναι ένα από τα πλέον ανήθικα και βάρβαρα πράγματα που συνέβησαν ΜΕΤΑ τον μεγάλο πόλεμο ! Η πώληση του θανάτου, η δημιουργία άλλοθι για το φρέσκο αίμα αθώων που τρέχει σήμερα – εδώ και τώρα – από τις βόμβες του περιούσιου (sic) λαού !
Άλλοθι που οι βάρβαροι επίγονοι των αθώων θυμάτων εξαργυρώνουν με την άδικη μοίρα και τα κόκαλα των πατεράδων τους !

Οι άνθρωποι αυτοί είτε είναι εντός ή εκτός του ψευδοκράτους του Ισραήλ, δεν προσβάλουν πλέον τους διεθνείς κανόνες, δεν καταρρακώνουν το κύρος του ΟΗΕ, δεν επιφορτίζουν τις ψυχές των παιδιών τους με το άδικο αίμα, αλλά προσβάλλουν την αισθητική. Προσβάλλουν την μνήμη των πατέρων τους. Προσβάλουν το είδος καθ’ αυτό !

Δεν υπάρχει άλλοθι ... υπάρχει μόνο ντροπή !
.

4 σχόλια:

  1. για μας(τους ανθρώπους) σίγουρα δεν υπάρχει άλλοθι,
    γι αυτούς όμως τους ζηλωτές της εξουσίας υπάρχει άλλοθι...
    υπάρχει....
    και κατοικοεδρεύει στο στρασβούργο...
    δυστυχως..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις ημέρες του χαλασμού στη Γάζα ,ειχα γράψει πως οι ιδιοι οι Ισραηλιτες προκαλόντας την μηνη των απλών ανθρώπων που συνειρμικα αντιλαμβάνονται τα γεγονότα δεν προστατεουν οι ιδιοι τους νεκρούς των.
    Η ηλιθιότητα αυτή που λέγεται πόλεμος και που ερχεται από την ημέρα που ο ανθρωπος ενταχθηκε σε κοινότητα με κοινά ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,σπέρνει τον θάνατο.
    Τα ολοκαυτόματα ομως και οι γεννοκτονίες ειναι εγκλήματα μιας αλλης διάστασης εξω από τα ανθρώπινα μέτρα,μόνο που θάθελα κάποτε ν'ακουσω Ισραηλίτη-εβραίο-να παίρνει θεση για την γενοκτονία των Ποντίων των Αρμενίων,για το Ολοκαυτωμα των Τσιγκάνων απο την Φασιστική γερμανία,στα ιδια στρατόπεδα εξολοθρεύθηκαν.Τιμώ τους νεκρούς ας τους τιμήσουν και οι ιδιοι αποδεχόμενοι πως δεν υπήρξαν οι μόνοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @B.Bimbo
    Αυτό το Στρασβούργο !
    Ένα κακέκτυπο της αρχαίας Ρώμης, 'δύναμη' χωρίς ιστορικό υπόβαθρο αλλά κυρίως - φοβάμαι - χωρίς πραγματικό μέλλον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @taspa
    Ναι! Ολόκληρος ο κόσμος θα τους άκουγε αν σταματούσαν να θεωρούν υποκριτικά ότι 'είναι οι μόνοι', αν οι ίδιοι τιμούσαν τους δικούς τους νεκρούς !
    Αλλά τι ευθύνη να ζητήσεις από ένα μικρό έθνος όταν τα μεγάλα Κέντρα ισχύος έμμεσα υποθάπτουν ή παραμένουν θεατές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails