Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

28 και 29 Ιουνίου 2011 – Αγάντα !


28 και 29 Ιουνίου  2011 – οι σημαντικότερες και πλέον κρίσιμες ημερομηνίες στη νεότερη Ελληνική ιστορία. Ας αμυνθούμε απέναντι στους εκπροσώπους των συμφερόντων που προδίδουν, με πρόσχημα τους 150 ιδιοτελείς βουλευτές τους, συστηματικά την χώρα και τους πολίτες της.

Μπροστά στις ημερομηνίες 28 και 29 Ιουνίου που έρχονται ίσως δεν χρειάζονται πλέον λόγια αναλύσεις και διαγράμματα.

Ας δείξει το Ελληνικό κοινό ότι είναι ακόμη ζωντανό. Αυτό που του ετοιμάζουν είναι η ανεπίστροφη εναπόθεσή του στην πριν σαράντα και πενήντα χρόνια κατάσταση.
Δεν είναι μόνο οι φόροι και τα μισθολογικά, ακόμη και οι πολεοδομικές ρυθμίσεις του εφαρμοστικού (sic) νόμου είναι τόσο εγκληματικές που ξεκάθαρα γυρίζουν την χώρα στην εποχή της χούντας και των «ημετέρων». Δεν καταργούν την Δημόσια παιδεία. Καταργούν την Παιδεία καθ’ αυτή !

Η επίθεση στα θεμέλια της χώρας είναι ολοκληρωτική.

Ήττα της πλατείας (πάνω ή κάτω δεν έχει καμία απολύτως σημασία τώρα) και των πολιτών της χώρας θα αποτελέσει βαριά ήττα για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη.

Στην χώρα μας έλαχε, στην πιο αδύναμη φάση της, να λειτουργεί στο συμβολικό επίπεδο ως κρίσιμο παράδειγμα προς μίμηση ή προς αποφυγή για ολόκληρη την Ευρώπη.

Η φωνή και τα βήματά μας αύριο και μεθαύριο είναι οι φωνές και τα βήματα όλων των πολιτών της Ευρώπης.
.

Ένα εκατομμύριο άνθρωποι διαδηλώνουν υπέρ του Καντάφι


Στην φωτογραφία άποψη από την ειρηνική διαδήλωση της Παρασκευής, 24 Ιουνίου στην Τρίπολη

Από ότι γνωρίζω δεν αναφέρθηκε από τα δικά μας ΜΜΕ και γενικά η είδηση θάφτηκε όσο γινόταν αλλά την προηγούμενη Παρασκευή περίπου ένα εκατομμύριο Λίβυοι διαδήλωσαν στην Τρίπολη υπέρ της κυβέρνησής τους και υπέρ του Συνταγματάρχη Καντάφι. Διαδήλωσαν για να υποστηρίξουν την χώρα τους και για να καταδικάσουν την βάρβαρη και αιματηρή εισβολή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Λιβύη.

Όπως πιθανόν θα γνωρίζετε, η Λιβύη έχει πληθυσμό περίπου έξι και μισό εκατομμύρια κατοίκους. Τηρουμένων λοιπόν των αναλογιών, μια τέτοια διαδήλωση θα είχε στην Ελλάδα περίπου 1,7 εκατομμύρια κόσμο, στις ΗΠΑ κάπου 18 εκατομμύρια και στην Γερμανία μια τέτοια διαδήλωση υποστήριξης θα είχε κάπου 12 εκατομμύρια ανθρώπους.

Δεν νομίζω ότι έχουμε πολλούς ηγέτες (ή ίσως και κανέναν) εκτός του Καντάφι που να απολαμβάνουν τέτοια αποδοχή και υποστήριξη από τους πολίτες της χώρας τους.

Σήμερα όμως, διαβάζω ότι ο εσμός που ονομάζεται διεθνές δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του Καντάφι ως κατηγορουμένου για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η τέτοια απύθμενη υποκρισία από τα «δικαστήρια» της Δύσης, η τόση απομάκρυνση όχι μόνο από την έννοια της δικαιοσύνης αλλά και από αυτήν την ίδια την λογική δεν προμηνύει τίποτα καλό. Οι πραγματικοί εγκληματίες βρίσκονται στα έδρανα του Δικαστηρίου της Ντροπής και όχι στην Λιβύη που σπαράσσεται άδικα από τον αιμοσταγή Δυτικό στρατό.

Για όποιον θέλει περισσότερες λεπτομέρειες:


.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails