Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Άνευ προσόντων αλλά με ειδικότητα ρεμούλας και καταστροφής ο εσμός του ΠΑΣΟΚ. Ρέππας – Μαγκούφης τα σύγχρονα κακέκτυπα του Εφιάλτη …


Δυο γάιδαροι … κατέστρεφαν ξένον αχυρώνα

Επειδή το blog ετούτο είναι λαϊκό και τώρα τελευταία ρέπει προς την ανεξέλεγκτη αγανάκτηση, δεν μπορώ παρά να αναδημοσιεύσω από την tasoula την παρακάτω είδηση που δείχνει την ποιότητα των «βουλευτών» της κατοχικής κυβέρνησης που βάλθηκε να καταστρέψει και να ξεπουλήσει την χώρα – μην ξεχνάτε: με τα δικά μας λεφτά ζουν αυτά τα μιάσματα … Ντροπή σε αυτούς αλλά ντροπή σ’ εμάς τους πολίτες που τους ανεχόμαστε.


Επεισόδιο στα διόδια της Αγ. Τριάδας στο Μώλο Φθιώτιδας, με πρωταγωνιστή τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΧΡ. Μαγκούφη, εισηγητής του νομοσχεδίου Ρέππα και πολέμιος του "δεν πληρώνω". Τα μέλη του κινήματος για μια ακόμη φορά πραγματοποιούν κατάληψη στο σταθμό και τα διερχόμενα αυτοκίνητα περνούν ελεύθερα και μάλιστα κορνάροντας, αφού βρίσκουν τις μπάρες σηκωμένες και δεν πληρώνουν.

Όλα εξελίσσονται ομαλά μέχρι που στα διόδια φτάνει ο βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης. Το αυτοκίνητο του βουλευτή σταματά για να πληρώσει. Οι συγκεντρωμένοι, που δεν γνωρίζουν ακόμη με ποιον έχουν να κάνουν, του φωνάζουν να περάσει ελεύθερα όπως όλοι οι άλλοι οδηγοί. Ο οδηγός επιμένει να πληρώσει, οι καταληψίες δεν αφήνουν και αρχίζει μια έντονη λογομαχία.


Ο Μαγκούφης στα διόδια

Ο βουλευτής που καθόταν στη θέση του συνοδηγού βγαίνει έξω και λέει ξανά ότι θέλει να πληρώσει, βουτάει μια γυναίκα από τον γιακά και αρχίζει να την ταρακουνάει. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι αρπάζουν από τα χέρια του βουλευτή τη γυναίκα και τον απωθούν, ενώ απειλούνται πιο σοβαρά επεισόδια. Η γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο Χρήστος Μαγκούφης μπαίνει μέσα στα γραφεία των διοδίων και σε λίγο στα διόδια φτάνει ισχυρή αστυνομική δύναμη. Άνδρες της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ, του τοπικού τμήματος, ακόμη και ο αστυνομικός διευθυντής Φθιώτιδας Νίκος Δουβλέκας.
Τότε τα μέλη του κινήματος πληροφορούνται ότι πρόκειται για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη.

Η γυναίκα που είχε το επεισόδιο με τον βουλευτή μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Ο βουλευτής με τον οδηγό του και ακόμη ένα ζευγάρι που τον συνόδευε έμειναν για τουλάχιστον μια ώρα μέσα στα γραφεία των διοδίων. «
Ήθελα να πληρώσω και δεν με άφηναν. Είναι δικαίωμα του καθενός αν θέλει να πληρώσει. Δεν χτύπησα καμία γυναίκα. Η κυρία που δήλωσε τραυματισμένη και ήρθε το ασθενοφόρο για να την πάρει, έπαιζε θέατρο», είπε ο … «βουλευτής».



Η γυναίκα που συμμετείχε στην κινητοποίηση του "Δεν Πληρώνω" φεύγει με το ασθενοφόρο

Αναδημοσίευση από volostv - από το epitropesdiodiastop.blogspot.com μαθαίνουμε ότι η αστυνομία προστάτεψε-φυγάδευσε το βουλευτή, ενώ η γυναίκα διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο ότι έχει κάταγμα πλευρού ...
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails