Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ελπίδα;


Μα, τόσος κόσμος !
Τόσοι γέροι, τόσοι νέοι, τόσοι Πολίτες.
Χωρίς ταμπέλα και πιστοποίηση κανενός πολιτικομάγαζου.
Χωρίς κρυμμένες σκέψεις και ιδιοτέλειες.



Αυτό είναι Ελπίδα.



-   Ξέρετε, εγώ ήμουν στο Πολυτεχνείο το ‘73. Όπως περιτριγύριζα σήμερα στο Σύνταγμα, άκουσα μια παρέα νέων να φωνάζει το σύνθημα: «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία, η Χούντα δεν τελείωσε το ‘73». Αμέσως σκέφτηκα: εγώ ο ίδιος και η γενιά μου τι πετύχαμε μέσα στα τελευταία 38 χρόνια; Πόσο αλλάξαμε τα πράγματα;
     
     

    Όλος αυτός ο κόσμος, όλη αυτή η ευγενική, αλλά τόσο δίκαιη, διαμαρτυρία βρίσκεται εκεί χωρίς ισχυρή πολιτική εκπροσώπηση, χωρίς αποτελεσματικό πολιτικό έρεισμα. Το πλήθος, ως εύκολη, μάλλον, βορά στις κρεατομηχανές των τεχνικών της εξουσίας.
     
      

    Το ποσοστό των συμπολιτών που μπορούν με βάση την τρέχουσα πληροφόρηση και με βοηθό την κοινή λογική να έχουν μια, χοντρική έστω, εικόνα των παιχνιδιών που παίζονται την στιγμή αυτή στην πλάτη τους, είναι στην ουσία απειροελάχιστο.


Αυτό είναι Θλίψη.
.

Οι καριόλες - (πρόκειται απλώς για μεγάλα και αναπαυτικά κρεβάτια)


Τα διάφορα Δραχμανάκια συμφωνούν εσχάτως πολύ (μα πάρα πολύ), με τις θέσεις κορασίδος της γνωστής οικογενείας των Δρακουμέν η οποία σιγοντάρεται (μα είναι τόσο συγκινητικό …) από τον γνωστό σαλτιμπάγκο Καρατζαφιόρη. Το παλικάρι από την Καλαμάτα ονόματι Αντώνης ετοιμάζεται να υποκύψει (για την Ελλάδα ρε γαμώ το …) στον εκβιασμό των μιαρών κλεφτών και αρματολών της ΕΕ και του ΔΝΤ. Ο δοτός (καλογυμνασμένος όμως …) αρχιψεύτης πράκτορας ΠΑΓ πλαισιωμένος από τον γνωστό συρφετό των ιδιοτελών Νενέκων υπαλλήλων του, ετοιμάζεται να δώσει την χαριστική βολή στην χώρα με την ανοχή (συνενοχή;) του ανωτάτου Άρχοντος. Ένα μεγάλο κομμάτι των πολιτών είναι πολιτικά εγκλωβισμένο από τους πράκτορες του ΚΚΕ. Ακόμη να καταλάβει η Αριστερά ότι δεν είναι ώρα για ευγένειες … Ωραία είναι στημένο το παιχνίδι. Ωραία …

Εμείς οι επίλοιποι τι κάνουμε Θυντρόφιθθες και Θύντροφοι; Τί;
.

Ratko Mladic


Οι δωσίλογοι λακέδες της δήθεν ενωμένης και δήθεν Ευρώπης, που προδίδουν όχι μόνο την ιστορία αλλά και το μέλλον των Σέρβων πολιτών, παρέδωσαν τον λαϊκό ήρωα Ratko Mladic στην εκδικητική μανία των political correct ιδεολογικών απογόνων του Ρήγκαν και της Θάτσερ. Άλλη μια ήττα για τους ανυποψίαστους (ακόμη) λαούς της Ευρώπης.
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails