Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ο Σαμαράς κατηγόρησε την Αριστερά πως «μισεί την χώρα»



 (άραγε αυτό το πολιτικό ήθος διδάσκεται στο... Harvard;)

Ο -ως φαίνεται- πολιτικά ανεύθυνος και ηθικά ανύπαρκτος Σαμαράς μαζί με την καταστροφική του κλίκα που καταστρέφει -προς το παρόν ανενόχλητη- κάθε αξιακό υπόβαθρο και κάθε πολιτική προοπτική της Ελληνικής Κεντροδεξιάς, κατηγορούν την Αριστερά πως «μισεί αυτόν τον τόπο».

Οι ανεκδιήγητοι μειοδότες, που δυστυχώς βρίσκονται στην ηγεσία της Ελληνικής συντηρητικής παράταξης, δρώντας ως καταστροφείς της Ελλάδας και ως αδίστακτοι και ιδιοτελείς λακέδες των αγορών, ξεστόμισαν -υπονοώντας την Αριστερά- μέσω του «εκπροσώπου» τους  από το προσυνεδριακό βήμα της ΝΔ τα παρακάτω:

«Δεν ξέρω αν αντιπαθούν αυτόν τον τόπο. Καμιά φορά σκέφτομαι ότι ίσως και μισούν αυτόν τον τόπο! Τα 'χουν χάσει εντελώς; Δεν ξέρω... Ποιος ξέρει; Εμείς πάντως αυτή τη χάρη - και το λέω αυτό από εδώ, την όρθια, γαλάζια Μακεδονία - δεν θα τους την κάνουμε. Όμως, είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι, είτε το κάνουν από πρόθεση είτε από σύγχυση, την υπονόμευση της χώρας επιχειρούν».

Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιήσει κανείς το μέγεθος του ατοπήματος όταν Έλληνας πρωθυπουργός ξεστομίζει τέτοιες υβριστικές κατηγορίες προς έναν πολιτικό χώρο μέσα στον οποίο εμπεριέχεται και η Αξιωματική Αντιπολίτευση. Μόνο άνθρωποι που έχουν ξεκόψει κάθε δεσμό με την Δημοκρατία μπορούν να εκφράζονται έτσι και να κατέρχονται με τόση ανευθυνότητα τα σκαλοπάτια που οδηγούν στην ύπατη πολιτική χυδαιότητα.

Για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ απάντησε ο Μανώλης Γλέζος με το παρακάτω σχόλιο:

-         Όποιος αγαπάει τον τόπο του δεν τον ξεπουλά με πρόσχημα τις επενδύσεις. Όποιος αγαπάει τον τόπο του δεν τον ξεπουλά με άλλοθι την ανεργία.
-         Είναι ντροπή και αμετροέπεια αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα επαίτη του κόσμου να μιλούν και να κατηγορούν όσους διαφωνούν με την εγκληματική πολιτική που ακολουθούν, ότι μισούν την Χώρα.
-         Αυτοί μισούν τη Χώρα, όταν αφήνουν 4.000 ανθρώπους να φτάνουν στο σημείο να αυτοκτονούν από την οικονομική απελπισία.
-         Όταν αφήνουν 1.500.000 ανέργους και τη νέα γενιά να μεταναστεύει στο εξωτερικό.
-         Όταν αφανίζουν τη μεσαία τάξη για να ωφεληθούν οι πολυεθνικές επιχειρήσεις.
-         Αυτοί μισούν τη Χώρα που την άφησαν ξέφραγο αμπέλι στα χέρια των "κυρίων με τα κουστούμια'.
-         Αυτοί μισούν τη Χώρα που την σκλαβώνουν με δάνεια και αφήνουν τον Ελληνικό Λαό να πληρώνει τα σπασμένα».
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails