Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Πρωθυπουργός και Υπουργοί: Ηθικοί αυτουργοί της κοινωνικής διάλυσης


Ο υπουργός προστασίας του πολίτη Χρήστος Παπουτσής, ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη Εμμανουήλ Όθωνας, ο γενικός γραμματέας δημόσιας τάξης Γρηγόρης Τασούλας έχουν την απόλυτη ευθύνη και την ηθική αυτουργία για παρανομίες, για τυχόν βαρύτατους τραυματισμούς ή και θανάτους πολιτών που είναι πολύ πιθανόν να δούμε στο εγγύς μέλλον. Άμεσοι συνυπεύθυνοι είναι οι άνθρωποι που αποτελούν την Φυσική Ηγεσία των λεγομένων σωμάτων ασφαλείας. Συνεργός λόγω της αδικαιολόγητης άγνοιας ή της αδιαφορίας του είναι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Όλοι αυτοί είναι ηθικοί αυτουργοί μεθοδευμένης κοινωνικής διάλυσης αφού η πολιτεία εμφανίζεται όλο και πιο απόμακρη όλο και περισσότερο εχθρική και άδικη προς τους πολίτες αντί να τους υπηρετεί και να τους προστατεύει. Κάθε αναίτιος τραυματισμός, κάθε παράνομη και επιθετική ενέργεια προς τους πολίτες και κάθε πιθανή απώλεια ζωής θα τους βαραίνει στο ακέραιο.

Η συμπεριφορά των σωμάτων διατήρησης της τάξης είναι πλέον ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη για το κοινωνικό σύνολο. Τα σώματα αυτά δεν αποτελούν δύναμη περιφρούρησης της τάξης αλλά έχουν εκπέσει στο επίπεδο της ανεξέλεγκτης αγέλης που βρίζει χυδαία, που δημιουργεί εκ του μηδενός εστίες έντασης, που επιτίθεται αναίτια στους πολίτες, που τραυματίζει και συλλαμβάνει αδιάκριτα και πολλές φορές παράνομα.

Ο φανατικός υπερτονισμός εθνικών θεμάτων όπως τα ολοκαίνουργια αστέρια της Βεργίνας στις στολές των αστυνομικών που εμείς οι Έλληνες πολίτες πληρώνουμε αλλά και τα περίεργα αυτοκόλλητα με τις κίτρινες ‘σπαρτιάτικες’ περικεφαλαίες που πρόσφατα εμφανίστηκαν στα κράνη μερικών αστυνομικών υπαλλήλων και που πάλι εμείς οι Έλληνες πολίτες πληρώνουμε, δεν προμηνύουν τίποτε καλό αφού παραπέμπουν ευθέως - όπως φαίνεται και από την συμπεριφορά τους - σε ακροδεξιά, χουλιγκάνικα και βαθύτατα αντικοινωνικά στοιχεία που έχουν παρεισφρήσει στις τάξεις της αστυνομίας και δρουν προστατευμένα από την νομιμοποίηση που τους παρέχει η ιδιότητά τους.

Η όλο και περισσότερο δημοφιλής στους κύκλους των στελεχών της αστυνομίας αμερικανόφερτη πρακτική να ανακατεύουν στις διαδηλώσεις δήθεν διαδηλωτές με ρόπαλα και κουκούλες αποτελεί καταστροφική μεθόδευση που συδαυλίζει την βία και εγκυμονεί κινδύνους για τους πολίτες και την κοινωνία συνολικά.

Παρακάτω επισυνάπτω ένα ελάχιστο δείγμα φωτογραφιών από την τελευταία μεγάλη διαδήλωση ως επεξηγηματική των παραπάνω επισημάνσεων. Η συλλογή σχετικών φωτογραφιών και video στα MME και στην μπλογκόσφαιρα δεν έχει τέλος.

Το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο, φτάνει πια !
.





.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails