Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ο Μητσοτάκης στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ


Από το έθνος:
«Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει τι λέει» σχολίασε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα αναφερόμενη στη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος, μεταξύ άλλων, προτείνει μία νέα εθνική συμφωνία με το ΚΚΕ, αφού «δεν μπορεί να είναι και νόμιμο και παράνομο», όπως είπε.  

«Αποδεικνύει ότι το σύστημα έχει βασικό του αντίπαλο, κύριο αντίπαλο, το ΚΚΕ, το οποίο οργανώνει τους αγώνες των εργαζομένων, τους εμπνέει εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στο δίκιο τους», είπε η κ. Παπαρήγα.

«Αλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης το έχει ξαναπεί και άλλη φορά, ότι το ΚΚΕ δεν μπορούν να το βάλουν στο χέρι, δεν εξαγοράζεται, δεν υποκύπτει, δεν ενδιαφερέται για λαμπερές θέσεις και πάνω απ΄ όλα ενδιαφέρεται να υπηρετήσει το λαό. Ο κ. Μητσοτάκης για δεύτερη φορά λέει την αλήθεια από τη δική του τη σκοπιά, εναντίον βεβαίως του ΚΚΕ, λέει την αλήθεια» κατέληξε η κ. Παπαρήγα.


Όπως έγραψε ο Νίκος Ξυδάκης στο κείμενό του "Τα ρεφλέξ της Αριστεράς":

Η στάση του ΚΚΕ θα χαρακτηριζόταν φιλοσοφικά ως σολιψισμός, αν δεν εμπεριείχε την ιδιοτέλεια της ηγεσίας του και τη υποκρυπτόμενη μοχθηρία προς τις δοκιμαζόμενες μάζες, προς τα άτακτα, ανυπάκουα, αλλόπιστα κοινωνικά υποκείμενα.
.
 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails