Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

Gaza War - Genocide Must Not Be Forgotten


.

Το ΚΚΕ νουθετεί τον λαό … (αμ’ πώς;)


Ακούστε κι αυτό ... πρόκειται για το τιτίβισμα ενός δεινοσαύρου:

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το αίτημα για την σύσταση κοινοβουλευτικής επιτροπής για τον έλεγχο του δημόσιου χρέους, εξαπέλυσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ υποστηρίζοντας ότι «ο λαός δεν πρέπει να έχει προσδοκίες ότι είναι δυνατό να προκύψουν ουσιαστικά οφέλη γι' αυτόν μέσα από μια κοινοβουλευτική επιτροπή ελέγχου του χρέους».

Εν είδει μάνας του λόχου το φαντασιωμένο ΚΚ μιλάει πάντοτε «πατρικά», δηλαδή πατερναλιστικά και με άκρα πολιτική – και όχι μόνο – ιδιοτέλεια, στον … λαό.

Εκτός από αισθήματα αγανάκτησης και απέχθειας, το κόμμα αυτό προξενεί τώρα και τον πικρό γέλωτα …
.

Wisconsin


Στην φωτογραφία η Jenny Grether και ο Robert Hoffman, δημκρατικοί βουλευτές του Madison, καθώς φωνάζουν «ντροπή!» κατά την ψήφιση του νόμου από την συνέλευση του Wisconsin.

Το σχέδιο του κυβερνήτη Scott Walker για την δραστική αποδυνάμωση των δημόσιων συνδικάτων στον τομέα των συλλογικών δικαιωμάτων διαπραγμάτευσης θεωρείται πλέον μια ολοκληρωμένη υπόθεση. H Συνέλευση  του Wisconsin  ενέκρινε το μέτρο, όπως αναμενόταν, σήμερα. Το νομοσχέδιο τώρα θα περάσει από το γραφείο του Walker για μια γρήγορη υπογραφή πριν μετατραπεί σε νόμο της πολιτείας.
.
.

Ο Φίλιππας, ο Δημητράκης και ο Ελευθέριος


Την οικονομική στήριξη ύψους 20.000 ευρώ αποφάσισε να παράσχει η Βουλή στη κάθε μία από τις οικογένειας των δύο ειδικών φρουρών της Ομάδας «ΔΙΑΣ», που σκοτώθηκαν την 1η Μαρτίου σε ένοπλη συμπλοκή στην περιοχή του Ρέντη. Τη σχετική εισήγηση έκανε ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και έγινε δεκτή από τη Διάσκεψη των Προέδρων του Κοινοβουλίου.

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισανίδης προσέφερε στις οικογένειες των δύο νεκρών αστυνομικών, αλλά και των τραυματισμένων, το ποσό των 200.000 ευρώ, Το ποσό σε τέσσερις επιταγές δόθηκε στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο, Ελευθέριο Οικονόμου.

Μόνο στους δύο πρώτους μήνες του 2010 είχαμε επτά (7) θανάτους εργαζομένων στην προσπάθειά τους για να βγει το μεροκάματο. Τα πλήρη στοιχεία του 2010 είμαι βέβαιος ότι θα βρίσκονται στην διάθεση του Φίλιππα του Δημητράκη και του Ελευθέριου:

·        29 Γενάρη 2010: Τη ζωή του έχασε ο 67χρονος Πολύνικος Νικολιδάκης, κατά τη διάρκεια της εργασίας του σε λατομείο
·        31 Γενάρη 2010: Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Ινδός εργάτης χθες στο Βαρύπετρο Χανίων, κατά τη διάρκεια εργασιών για την κατασκευή οροφής σε προκατασκευασμένο κτήριο.
·        08 Φλεβάρη 2010: Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική του νοσοκομείου Λαμίας κατέληξε χτες ένας 33χρονος Ινδός εργάτης που είχε τραυματισθεί από βράχο
·        10 Φλεβάρη2010: 23χρονος εργάτης υπέκυψε στα τραύματα του αφού χτύπησε σοβαρά κατά τη διάρκεια εργασιών στο στρατόπεδο της Καλάθου.
·        16 Φλεβάρη 2010: Τραγικό θάνατο βρήκε ένας  Βούλγαρος εργάτης στη Γαστούνη
·        19 Φλεβάρη 2010: Θανάσιμα τραυματίστηκε στα Φιλιατρά, ο 30χρονος Παναγιώτης Στασινόπουλος που εργαζόταν σε οικοδομή
·        23 Φλεβάρη 2010: Σκοτώθηκε ο Γιώργος Μπριάζας, 42 ετών, που εργαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Χασίων

Είμαι επίσης απολύτως βέβαιος ότι ο Φίλλιππας θα τρέξει να αποζημιώσει όλες τις οικογένειες των νεκρών βιοπαλαιστών για το 2010, με 20.000 ευρώ για την κάθε οικογένεια από τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών και όχι από λεφτά δικά του ή από αυτά που θα εξοικονομούσε πουλώντας τα ασημικά της γιαγιάς του. Για το 2011 έχει ο θεός ...
Ο Δημήτρης που το φυσάει το παραδάκι ελπίζουμε να δώσει κάτι περισσότερο. Ο δε Ελευθέριος σίγουρα θα επικροτήσει την χειρονομία.

Διότι ο Δημητράκης, ο Λευτέρης και ο Φίλιππας έχουν ευαισθησίες κύριε ! To κατάλαβες;
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails