Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Λάρισα, 8.000 χρόνια ύπαρξης άξιζαν τον κόπο;



Ο εσμός της «Εκκλησίας της Ελλάδος» και όλων των συν αυτή, μεγάλο τμήμα των Ενόπλων Δυνάμεων, τα Σώματα Ασφαλείας (sic) και διάφορα μικρότερα τμήματα της Ελληνικής κοινωνίας αντιπαλεύουν μεταξύ τους σε μια θλιβερή άμιλα διεκδίκησης του τίτλου της υπερβάλλουσας αναλγησίας και του πλέον σκοταδιστικού υπερσυντηρητισμού.


Ίσως όμως ο πρωταγωνιστής και νικητής αυτού του παρακμιακού διαγωνίσματος να είναι το ίδο το, διαβόητο πλέον, Δικαστικό Σώμα. Το σώμα αυτό, φυσικά κρατικοδίαιτο και παχυλά αμοιβόμενο, έχει να επιδείξει σκάνδαλα, οληγωρίες, συγκαλήψεις και εξώφθαλμες αυθαιρεσίες καθώς και απίστευτες καθυστερήσεις εκδικάσεων που τελικά ακυρώνουν την έννοια της Δικαιοσύνης καθ’ αυτή.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό και γνωρίζοντας πόσο η σύγχρονη Ελλάδα που φτιάξαμε μισεί την ίδια της την νεολαία, πραγματικά ανησυχώ για το ποια θα μπορούσε να είναι η έκβαση της δίκης που θα διεξαχθεί στην «νομοταγή» και «καθώς πρέπει» πόλη της Λάρισας με βαρύτατα κατηγορούμενους 11 ανηλίκους για τα γεγονότα μετά την στυγνή δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στην δίκη θα εμφανιστούν ως μάρτυρες 69 άτομα εκ’ των οποίων οι 30 είναι διευθυντές και στελέχη τραπεζών.

Μια συνοπτική παρουσίαση του θέματος μπορείτε να βρείτε και εδώ.
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails