Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Τι είναι εφτούνο βρε !;


Επί τέλους ! Ο Sarcozy το αποφάσισε !


Μην ανησυχείτε, όλα είναι ΟΚ ! Ο Nicola Sarcozy ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο του παιδί με την Carla Bruni κατά την διάρκεια της δεύτερης προεδρίας του ... Η αγωνία και τα βάσανα ενός ολόκληρου λαού τελείωσαν ! Ολόκληρη η τέταρτη Γαλλική Δημοκρατία βρήκε επί τέλους την γαλήνη !

Μεγάλες ομάδες Γάλλων πολιτών πανηγυρίζουν χαρμόσυνα στους δρόμους του Παρισιού και άλλων μεγάλων πόλεων μόλις έμαθαν το συνταρακτικό νέο από το γαλλικό περιοδικό ‘Voici’ ! Στους δρόμους ρέει φίνα γαλλική σαμπάνια και τα γλέντια δεν έχουν τέλος !

Η Ευρώπη Τώρα Δικαιώνεται !


Έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζεται το παιδικό δωμάτιο το οποίο θα διαθέτει θωρακισμένα παράθυρα, μεταξωτές μοκέτες, δέκα τουαλέτες, σαράντα βοηθητικά δωμάτια, πέντε καμπινέδες, εφτά ντους, οκτώ χιλιάδες πιπίλες και ένα εκατομμύριο κουδουνίστρες αν είναι κορίτσι αλλά μόνο πεντακόσιες χιλιάδες κουδουνίστρες αν είναι αγόρι ώστε να μετριαστεί η πιθανότητα να καταλήξει ... ντιγκιντάνγκας !
Το παιδί θα το φυλάνε χίλιοι διακόσιοι μπάτσοι και το χρώμα των τοίχων θα το αποφασίσει η νονά του ... Angella Merkel ! Παραδουλεύτρα θα είναι η Χάνει Πάλι η Σεφταλιά και αρχιθαλαμηπόλος ο σκίνχεντ Γρένδιας ! Τα νανουρίσματα έχει αναλάβει η Εφούλα !

Ο ‘Sarco’ έχει ξεκαθαρίσει από τώρα ότι δεν θα επιτραπεί στην γκόμενα του Cavaliere να φιλήσει το παιδί ... ( έ ... καταλαβαίνετε τώρα ...) ...

Καλά πληροφορημένες πηγές, που όμως θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, αναφέρουν ότι μόλις ο Brawn έμαθε τα νέα ξέσπασε σε δάκρυα χαράς ! Η Clinton δεν αντέδρασε καθόλου διότι αυτή είναι μόνο Υπουργός Εξωτερικών και τίποτα άλλο ! Ο Ο’ Μπάμιας απλώς χαμογέλασε με ‘νόημα’ ...

Σας βλέπω που γελάτε ειρωνικά αλλά δεν πειράζει ... έτσι είσαστε εσείς όλοι !

Εγώ προσπαθώ να σας μεταφέρω το συγκλονιστικά χαρμόσυνο νέο αλλά εσείς ... Ντίπ !!

... άντε και στα δικά μας ...
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails