Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Γκεσταπίτες τρομοκρατούν την χώρα


Τα άχρηστα αντιτρομοκρατικά κορμιά, αυτά που αμείβονται παχυλά από το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών χωρίς ποτέ να έχουν προσφέρει την παραμικρή υπηρεσία σε κανέναν, ξαμολήθηκαν στους δρόμους των πόλεων της επικράτειας. Τα αφεντικά τους αποφάσισαν να τους βγάλουν από τα κλουβιά τους και να τους αμολήσουν σαν λυσσασμένους σκύλους εναντίων της Δημοκρατίας και των πολιτών αυτής της χώρας.

Κυκλοφορούν την νύχτα με πολιτικά και με κουκούλες συμπεριφερόμενοι χειρότερα από τον χειρότερο γκεσταπίτη. Η υπερφίαλη συνειδητά υπερτονισμένη σκηνή που σκηνοθετούν αδιάντροπα οι κατά τόπους προϊστάμενοί τους με δεκάδες θηριώδη και ακριβοπληρωμένα από εσάς και από εμένα τζιπ, δεκάδες περιπολικά και μοτοσυκλέτες, εκατοντάδες ακριβούς αστυνομικούς, απλά συμπληρώνει την χυδαιότητα των εμπνευστών. Όλος ο σαματάς έγινε για να συλληφθούν, δίκαια ή άδικα, τέσσερεις συμπολίτες μας.

Οι πολιτικοί νάνοι που, από ένα τραγελαφικό καπρίτσιο της ιστορίας, έχουν καταλάβει αξιώματα πρωθυπουργού και υπουργών σ’ αυτή την χώρα αντιλαμβάνονται πολύ καλά ότι η σύλληψη τεσσάρων πολιτών θα πρέπει να περνά απαρατήρητη σε μια ευνομούμενη και δημοκρατική χώρα. Αντί αυτού φροντίζουν να μεγαλοποιούν καταστάσεις, να φοβίζουν τους πολίτες, να λειτουργούν αυθαίρετα και με απύθμενη βαρβαρότητα τρομοκρατώντας εν’ τέλει την χώρα την οποία κανονικά θα έπρεπε να υπηρετούν.

Κάθε φυσιολογικά σκεπτόμενος άνθρωπος είναι νομίζω αδύνατον να κατανοήσει από πού πηγάζει αυτή η βαθύτατη εχθρότητα της πολιτικής ελίτ προς τον Έλληνα πολίτη. Από τους λεγόμενους ένστολους δεν θα περίμενε κανείς τίποτε καλύτερο αφού αποτελούν αμόρφωτα ανθρωπάρια γεμάτα μίσος προς όλους και εξουσιαστική μεγαλομανία. Από την κυβερνώσα παράταξη όμως που κάποτε εκπροσωπούσε σχεδόν το μισό του Ελληνικού λαού περιμέναμε όλοι άλλα. Αν’ αυτού βλέπουμε τον πρώην πρόεδρο της ΕΦΕΕ να λειτουργεί ως νέος Φρούραχος Αθηνών περιχαρακωμένος από την πλήρη αδιαφορία του για την ποιότητα της Δημοκρατίας την οποία καθημερινά βιάζει αυτός και τα τσιράκια του με χυδαίο τρόπο.

Οι μωροί αυτοί δεν αντιλαμβάνονται ότι βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά ενός φαινομένου συσσώρευσης απίστευτης δυσαρέσκειας. Η δυσαρέσκεια αυτή σιγοβράζει και συδαυλίζεται από την μαζική αγανάκτηση και τον θυμό των πολιτών, βράζει χωρίς βαλβίδα εκτόνωσης δημιουργώντας πλέον την δυναμική δομημένων αυτή την φορά, κοινωνικών αντιδράσεων που θα σαρώσουν τους σαλτιμπάγκους που ανυποψίαστοι νέμονται την εξουσία περιμένοντας τους βαρβάρους.
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails