Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Αίγυπτος


Όσοι ασυγχώρητα υπεραισιόδοξοι και βουλιαγμένοι μέσα στην ιδεολογική και πολιτική τους τυφλότητα ή ιδιοτέλεια έσπευδαν να μας εκθειάσουν την δήθεν ηλεκτρο(νιο)κίνητη «επανάσταση» των Αιγυπτίων ας ρίξουν μια δεύτερη ματιά εκεί για να μας πουν τι ακριβώς γίνεται τώρα.
Εμείς με τον εγκέφαλό μας τον λαϊκό και ακατέργαστο, καταλάβαμε γρήγορα ότι πάνω στο αίμα των νέων της Αιγύπτου εγκαθίδρυσε την απόλυτη εξουσία του – χωρίς καμία εγγύηση για δημοκρατία – ο αιγυπτιακός στρατός που είναι υποχείριο των Clinton και των αδίστακτων γερακιών τύπου Bush και Cheney. Αυτοί παρασκηνιακά υποστυλώνουν το θλιβερό ανδρείκελο ονόματι Obama.
Οι πρόσφατες «τυχαίες» και εντελώς «αυθόρμητες» θρησκευτικές ταραχές με τους δεκάδες νεκρούς, απλώς θα προσφέρουν νομιμοποίηση και δίνουν αφορμή στους πουλημένους Αιγύπτιους στρατοκράτες ώστε να πνίξουν κάθε όνειρο για πραγματική δημοκρατία και κάθε ελπίδα αυτής της μεγάλης και σπουδαίας χώρας προς ένα καλύτερο αύριο … Αλί !
.

Ο αλήτης και η προστασία του


.

Nakba - 1948-2011, 63 χρόνια εθνοκάθαρσης και ένοχης σιωπής των "πολιτισμένων" της δύσης ...Nakba : 63 χρόνια καταστροφή, ξερίζωμα, εθνοκάθαρση, Ολοκαύτωμα του Παλαιστινιακού λαού,  που Αντιστέκεται Απροσκύνητοςαπό sibilla και στοχασμός-πολιτική
.LinkWithin

Related Posts with Thumbnails