Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Το Άσυλο η Αριστερά οι Μετανάστες και η Νομική


Ανυποψίαστα μειράκια, μοσχοαναθρεμένοι ντιντίδες και ανεύθυνοι, υπερβολικά ιδιοτελείς, τύποι της λούμπεν - ιδιότυπης και εκ γενετής ετερόφωτης – μπουρζουαζίας, λυμαίνονται τους ανώτατους δημόσιους θεσμούς. Η Πρυτανεία του Καποδιστριακού, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, το Υπουργείο Παιδείας (απαλείφω συνειδητά τους γελοίους τίτλους των εν λόγω Υπουργείων που ενεπνεύσθει ο «πρωθυπουργός»), διοικούνται και καθοδηγούνται από βολεμένα άτομα ιδιαιτέρως περιορισμένου βεληνεκούς και αναστήματος τα οποία έχοντας χάσει οποιαδήποτε αίσθηση σεμνότητας διαλύουν τους θεσμούς και καταστρέφουν τους μηχανισμούς για τους οποίους φέρουν ακέραια την ευθύνη αφού έτσι αποφάσισαν με την ψήφο τους οι αφελείς και ουδόλως άμοιροι σχετικών ευθυνών Έλληνες πολίτες. Δεν μιλώ για τους μηχανισμούς «ασφαλείας» διότι αυτοί πάντοτε συγκέντρωναν, όπως το φώς τα κουνούπια και όπως οι κουράδες τις σκατόμυγες, το χειρότερο, το εχθρικότερο προς τον πολιτισμό και την χώρα, αλλά και το πλέον άχρηστο τμήμα του Ελληνικού πληθυσμού.

Η Νομική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενός από τα παλαιότερα και εγκυρότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Δύσης κατελύθει, αποδιοργανώθηκε και βιάστηκε ποικιλοτρόπως και σε πολλαπλά επίπεδα διότι κάποιοι ανίδεοι πίθηκοι που θεωρούν – αλίμονο – τους εαυτούς τους αριστερούς, αποφάσισαν αυθαίρετα να διοχετεύσουν χύδην και συλλήβδην στους χώρους του μετανάστες, προσφέροντας πολύ κακή υπηρεσία τόσο σε αυτούς (τους μετανάστες) όσο και στην Ελληνική κοινωνία.

Το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι η απύθμενη ηλιθιότητα των εγκληματικών – και πάντα εκ του ασφαλούς - «αριστερούληδων», των υπακουόντων προς τους κρατικοδίαιτους αγκιτάτορές τους. Το πραγματικό πρόβλημα είναι η αδράνεια των εχόντων την τελική ευθύνη οι οποίοι είναι τόσο βουλιαγμένοι στην ανηθικότητα της αχρηστίας τους ώστε δεν κινήθηκαν προς την κατεύθυνση της πρόληψης και της λύσης τέτοιων προβλημάτων (και υπάρχουν πολλές λύσεις), προτιμώντες όπως πάντα την κατόπιν εορτής χρήση των μέτρων καταστολής, μέτρων που δείχνουν βέβαια την ισχύ τους, σφετερισμένη έντεχνα από το Ελληνικό κοινό, αλλά συνάμα και την βαθειά σαπίλα που τους διακρίνει ως Δημόσιους Λειτουργούς και ως άτομα.

Η ατυχέστατη αυτή κίνηση, να το θυμάστε, θα στραφεί εναντίον των μεταναστών, εναντίον του Ασύλου και εναντίον του Ελληνικού Πανεπιστημίου το οποίο ούτως ή άλλως βάλλεται στις μέρες μας με ανήθικο και χυδαίο τρόπο από παντού.

Δεινοσαυρικοί και βαθύτατα συντηρητικοί και αντιλαϊκοί μηχανισμοί όπως το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ (sic) βρήκαν ευκαιρία, κρώζοντας ανατριχιαστικά, να κάνουν «πολιτική» πάνω στην δυστυχία των ανθρώπων, στο πτώμα της λογικής και στο κουφάρι της Ελληνικής Αριστεράς.

Ντροπή στους ανεύθυνους !

Η ευαισθησία της ‘current’ κυβέρνησης και το πολιτικό της κριτήριο φτάνει το πολύ έως το κοτετσόσυρμα του πρώην προέδρου της Ε.Φ.Ε.Ε.

Οι πολιτικοί σαλτιμπάγκοι των κατάπτυστων πολιτικών τζακιών, τους οποίους αδικαιολόγητα «ψηφίσαμε», καταστρέφουν την κοινωνία μας και διασύρουν ανεπανόρθωτα την χώρα και τον πολιτισμό της τόσο με την προκλητική τους αδράνεια όσο και με την απόλυτη υπακοή και εξάρτησή τους από τα πλέον εχθρικά προς την χώρα και την Ευρώπη συμφέροντα.

Το κοινό αυτό των πολιτών που κατάφερε πριν από δύο αιώνες να γεννήσει εκ του μηδενός ένα κράτος, που κατάφερε να συνεχίσει την παρουσία του στην Ευρώπη επιτυχώς διερχόμενο δια πυρός και σιδήρου, είναι καιρός να αντιδράσει. Είναι πολλοί αυτοί που μαζί με εμένα, πιστεύουμε ότι ο ρόλος που επιφυλάσσει η ιστορία στους συμπολίτες μας, σ’ αυτό το ανατολικό άκρο της Ευρώπης, ξεπερνά τα Εθνικά σύνορα και προβάλλεται σε κάτι μεγαλύτερο. Το αξιακό, πολιτικό και πολιτισμικό σκότος μέσα στο οποίο ζούμε τις τελευταίες δεκαετίες πρέπει να πάρει ένα τέλος.
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails