Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Το ψήφισαν τα δίποδα; Έ και;


Τίποτα δεν άλλαξε, παραμένουμε αμετακίνητοι.

Το γνωρίζαμε ότι θα ψηφιστεί ο κατάπτυστος νόμος. Δεν σπεύσαμε βέβαια να το διατυμπανίσουμε όπως αδιάντροπα έκανε το καταχθόνιο και αντι-αριστερό ΚΚΕ χθες πρωί – πρωί (βλέπε το βίντεο):


Πρέπει όμως να γίνει σε όλους μας κατανοητό ότι και με την ψήφιση δεν αλλάζει κάτι. Η προσπάθεια συνεχίζεται, η αντίθεση εξακολουθεί να εκφράζεται η αντίσταση τις επόμενες ημέρες και μήνες θα γιγαντωθεί.

Όπως πολύ σωστά και προφητικά επισημαίνεται:

«Τα πράγματα όμως αλλάζουν όταν πρέπει να υλοποιήσει τις αποφάσεις που με άνεση πήρε στη Βουλή και να τις επιβάλει στην κοινωνία. Όταν δεν υπάρχει κοινωνική συναίνεση στα μέτρα -πόσο μάλλον όταν υπάρχει κοινωνική αντίσταση- οι ρεαλιστικές δυνατότητες εφαρμογής των μέτρων περιορίζονται δραστικά. Σε αντίθεση με τους βουλευτές, όπου ο προσωπικός εκβιασμός και η πολιτική εξαγορά λειτουργούν πάντα άψογα, στα δημοκρατικά πολιτεύματα ο εξαναγκασμός και οι απειλές κατά των πολιτών δεν αποδίδουν επί μακρό διάστημα ως μόνιμη πολιτική γραμμή.»
.

ΚΑΪΡΟ - ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ


τα δίποδα όντα επιδεικνύοντας το βάθος της απανθρωπιάς τους ...
.

Ματωμένη η Ελλάδα αντιστέκεται ...


... αντιστέκεται με σεμνότητα, με επιμονή και με ανιδιοτέλεια στο όνομα όλων των Ευρωπαίων πολιτών.
.

Αναζητώντας το Ευρωπαϊκό όνειρο

ΠΑΜΕ (και πάλι) μόνοι μας


Το ΚΚΕ ως σκοτεινός εσμός υποταγμένος στα συμφέροντα των ελίτ και τα κελεύσματα της CIA, ξεκάθαρα εχθρικό προς τους πολίτες, την αριστερά και την χώρα ολόκληρη, οργανώνει και πάλι ξεχωριστή "συγκέντρωση" για να δικαιολογήσει απλώς την ύπαρξή του.
.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails