Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ας γελάσουμε και λίγο …



Μα για λίγο άνοιξα το έρμο το PC για να ενημερωθώ, αλλά έπεσα πάνω σε δύο μαργαριτάρια και μου ήρθε ζαλάδα η οποία μετεξελίχτηκε σε πικρόν γέλωτα …

μαργαριτάρι 1:
Ο κύριος Άρης Μουσιώνης διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (sic) ολοκληρώνοντας και αυτός, υπό τις εντολές του πολιτικού του προϊσταμένου και λοιπών αφεντικών, την καταστροφή της Δημόσιας Υγείας, μας ανακοίνωσε την καταστροφή των κλινικών και την αντικατάστασή τους από κάποιο ομιχλώδες σχήμα «τμημάτων» στο οποίο θα προΐστανται (φυσικά …) οι «καλύτεροι και οι ισχυρότεροι». Εμπρός λοιπόν για την δημιουργία μιας νέας πράσινης (και αρίας;) φυλής ισχυρών. HEIL HITLER !

μαργαριτάρι 2:
Ο τυχάρπαστος και προφανώς αθεράπευτα ηλίθιος ενεργειακός επίτροπος της Γερμανίας Günther Oettinger, που επαίρεται διότι ανέστειλε το Γερμανικό πυρηνικό πρόγραμμα καταστρέφοντας οποιαδήποτε πιθανότητα για απεξάρτηση της Ευρώπης από το πετρέλαιο, προτείνει την αποστολή Γερμανών συνταξιούχων μηχανικών και τεχνιτών στην Ελλάδα. Αυτοί λοιπόν, με τις γνώσεις τους και ποικιλοτρόπως αμειβόμενοι, θα επαναφέρουν την Ελλάδα σε τροχιά προόδου. Τούτον διότι οι ιθαγενείς μηχανικοί και τεχνίτες είναι κοπρίτες και άχρηστοι. Άλλωστε εν όψει της καταστροφής των Ελληνικών Πανεπιστημίων που έβαλε στα σκαριά η κ. Διαμαντοπούλου δεν θα έχουμε μπλιό ούτε μηχανικοί ούτε τίποτις. Θα μας σώσουν -με το αζημίωτο φυσικά- τα Γερμανικά, καλοθρεμμένα από το υστέρημα άλλων, ραμολιά. HEIL HITLER !

Στις φωτογραφίες πάνω και δίπλα – δίπλα οι δύο «Ευρωπαίοι» με την εξαιρετικά μειωμένη αίσθηση του γελοίου. Ο μουσάτος είναι ο σύντροφος Πασόκος, ο άλλος είναι ο απόγονος του Βίσμαρκ.
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails