Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Αποδείχτηκε επί τέλους ότι δεν υπάρχει θεός !



Μαζί με τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη βρέθηκε στο Κατάρ ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (σσ. Α-ΑΠΕ). Και οι δύο έφτασαν στην Ντόχα το βράδυ της Κυριακής, διέμειναν στο ξενοδοχείο «Sheraton», όπου διοργανώθηκε διαθρησκειακή (sic) συνάντηση, εθεάθησαν να τρώνε μαζί με άλλους στο ίδιο τραπέζι το βράδυ της Δευτέρας, ενώ και οι δύο αναχώρησαν από το Κατάρ την Τρίτη. Την άφιξη του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στο Κατάρ και τη διαμονή του στο ξενοδοχείο «Sheraton» επιβεβαίωσε στην «Ε» η υποδοχή του ξενοδοχείου και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Η σχέση του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου είναι ιδιαίτερα στενή.

Μετάλλιο

Στις 7 Ιουλίου 2010, ο Ιερώνυμος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην παρουσίαση της ΜΚΟ «Αποστολή», είχε ευχαριστήσει δημόσια τον επιχειρηματία «για τη μέχρι σήμερα σημαντική υποστήριξη στο έργο» της Αρχιεπισκοπής. Είχε τιμήσει δε τον Λαυρεντιάδη με το μετάλλιο του Αγίου Διονυσίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Δευτέρα, που ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και η συνοδεία του όπως και ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης βρίσκονταν στο Κατάρ, η εταιρεία Alapis, άλλοτε ναυαρχίδα των δραστηριοτήτων του επιχειρηματία, ανακοίνωσε ότι κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία συνδιαλλαγής των διατάξεων του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007.

Άρχων

Σχετικά με την παρουσία του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στο Κατάρ ρωτήθηκε η Αρχιεπισκοπή. Όπως ανέφερε εκπρόσωπός της, ο επιχειρηματίας παραβρέθηκε στο διαθρησκειακό συνέδριο που έγινε στην Ντόχα ως άρχων (sic) του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. Πρόσθεσαν δε ότι στο δείπνο που παρατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας εκτός του αρχιεπισκόπου και του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη συμμετείχαν και άλλα πρόσωπα.

(πηγή: Θ.ΤΣ., Ελευθεροτυπία, οι υπογραμμίσεις και ο τίτλος από grsail)
.

Το πολιτικό βατερλώ ενός αστικού κόμματος


Όλοι έχουμε καταλάβει τον ρόλο του ΚΚΕ στην συγκέντρωση της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου 2011, αλλά γράφω  μία ακόμη ανάρτηση για το θέμα έτσι, γιά λογους ιστορικούς ας πούμε. Τον χάρτη, όπως και τον τίτλο, τον βρήκα στον ΠαραλληλοΓράφο

Παρακάτω βλέπετε την ευαίσθητη νεολαία του τι-μημένου ΚΚΕ να τσακίζει,  με μαρξιστικό-λενινιστικό τρόπο όμως,  τους νεροκουβαλητές της αντίδρασης.


.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails