Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Από την Βοστώνη εκπέμπει η ΝΕΤ;


Ο διευθυντής ειδήσεων της ΝΕΤ Θωμόπουλος, για δεύτερη μέρα σήμερα αποφάσισε να σπαταλήσει μέγιστο τμήμα του χρόνου ειδήσεων του κρατικού καναλιού για να μας ενημερώσει εκ νέου -χωρίς καμία νέα είδηση από χθες- για τα ομολογουμένως πολύ δυσάρεστα γεγονότα στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Παρεμπιπτόντως, χθες είχαμε 47 νεκρούς στο Ιράκ αλλά στο Δημόσιο κανάλι δεν είπαν κουβέντα. Αντίθετα χθες και σήμερα υπήρξε απροκάλυπτα ετεροβαρής ‘προτίμηση’ του Δημόσιου δελτίου ειδήσεων για τα γεγονότα της Βοστώνης! Την οποία Βοστώνη αγαπούμε και τιμούμε συμπαθώντας τα θύματά της, αλλά υπάρχει συγκεκριμένη βαρύτητα στις ειδήσεις νομίζω. Και προτεραιότητες. Ειδικά σε μια χώρα όπως η δική μας που έχει χιλιάδες προβλήματα (άρα και ειδήσεις) και σε έναν πλανήτη που βράζει κυριολεκτικά από εξελίξεις ...

Είναι όμως κατανοητό σε όλο και περισσότερους συν-πολίτες πως η ηγετική ομάδα της ΝΕΤ έχει ανομολόγητο στόχο την υποβάθμιση του βάρους του Δημόσιου καναλιού και την καταστροφή της ειδησεογραφικής του αξιοπιστίας. Αυτό διότι δεν θέλουν φαίνεται να ενοχλούν τους χρόνους τηλεθέασης των ιδιωτικών καναλιών μιας και οι ιδιοκτήτες τους είναι, από ό,τι εκ των πραγμάτων δηλούται, τα πραγματικά τους αφεντικά.
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails