Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Διακήρυξη Γιατρών & Επιστημόνων Υγείας

 

Διακήρυξη Γιατρών & Επιστημόνων Υγείας

17.000 γιατροί και επιστήμονες υγείας σε όλο τον κόσμο έχουν υπογράψει τη Διακήρυξη των Ιατρών, που υποστηρίζει τρεις θεμελιώδεις αρχές:

1. Τα υγιή παιδιά δεν πρέπει να υπόκεινται σε αναγκαστικό εμβολιασμό. Αντιμετωπίζουν αμελητέο κίνδυνο από τον Covid αλλά πιθανό μόνιμο μη αναστρέψιμο κίνδυνο για την υγεία τους εάν εμβολιαστούν συμπεριλαμβανομένης βλάβης της καρδιάς του εγκεφάλου του αναπαραγωγικού και του ανοσοποιητικού συστήματος.

2. Η άρνηση της φυσικής ανοσίας έχει παρατείνει την πανδημία και περιόρισε άσκοπα τη ζωή των ατόμων που έχουν αναρρώσει από τον Covid. Οι μάσκες τα lockdown και άλλοι περιορισμοί έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά ειδικά στα παιδιά και καθυστέρησαν τη μετάβαση του ιού στην ενδημική κατάσταση.

3. Οι υπηρεσίες και τα ιδρύματα υγείας πρέπει να πάψουν να παρεμβαίνουν στη σχέση ιατρού-ασθενούς. Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής είναι άμεσα υπεύθυνοι για εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους ως αποτέλεσμα θεσμικών παρεμβολών και αποκλεισμού θεραπειών που είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικές σε ποσοστό σχεδόν 100% όταν χορηγούνται έγκαιρα.

 

Dr. Peter McCullough

Dr. Ryan Cole

Dr. Harvey Risch

Dr. George Fareed

Dr. Pierre Kory

Dr. Richard Urso

Dr. Paul Marik

Dr. Aaron Kheriaty

Dr. Robert Malone

Dr. David Wiseman

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails