Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009

Θάλεια ΔραγώναΑυτή την περίοδο δεν έχω ούτε πολύ χρόνο αλλά ούτε και πολλή διάθεση για να γράψω κάτι εις στο παρόν ιστολόγιον …

Τελικά όμως μου δόθηκε η αφορμή να γράψω από τους διάφορους ‘ελληνόψυχους’ (sic) , υπερ-έλληνες, ανεγκέφαλους, εν πολλοίς και συνήθως ανέραστους αλλά και αθεράπευτα ηλίθιους φασίζοντες ή φασιστοειδείς οι οποίοι κόπτονται όλοι εν χορώ ως νεογέννητοι σκύλοι και διαμαρτύρονται, για τον διορισμό της κυρίας Θάλειας Δραγώνα ως γραμματέως του Υπ. Παιδείας (αυτού του … δια βίου και … δεν συμμαζεύεται).

Δεν γνωρίζω την κυρία Δραγώνα αλλά από μία μικρή έρευνα που έκανα είδα ότι πρόκειται για μια μετριοπαθή επιστήμονα με ορθές θέσεις και σύγχρονες αντιλήψεις αλλά το κυριότερο, πρόκειται για ένα συγκροτημένο άτομο φιλικό και ήρεμο.

Θα ήθελα λοιπόν να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο της, να πω μπράβο στην Υπουργό για την επιλογή της και ειλικρινά ελπίζω ότι ο εσμός των ‘ελλήνων’ με μικρό έψιλον και ψυχή με γιώτα, κάποια στιγμή θα πάψει να μαγαρίζει τα αυτιά ημών των υπολοίπων Ελλήνων με στριγκά κρωξίματα.

Σας ευχαριστώ εκ’ των προτέρων για την προσοχή σας …
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails