Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

28 και 29 Ιουνίου 2011 – Αγάντα !


28 και 29 Ιουνίου  2011 – οι σημαντικότερες και πλέον κρίσιμες ημερομηνίες στη νεότερη Ελληνική ιστορία. Ας αμυνθούμε απέναντι στους εκπροσώπους των συμφερόντων που προδίδουν, με πρόσχημα τους 150 ιδιοτελείς βουλευτές τους, συστηματικά την χώρα και τους πολίτες της.

Μπροστά στις ημερομηνίες 28 και 29 Ιουνίου που έρχονται ίσως δεν χρειάζονται πλέον λόγια αναλύσεις και διαγράμματα.

Ας δείξει το Ελληνικό κοινό ότι είναι ακόμη ζωντανό. Αυτό που του ετοιμάζουν είναι η ανεπίστροφη εναπόθεσή του στην πριν σαράντα και πενήντα χρόνια κατάσταση.
Δεν είναι μόνο οι φόροι και τα μισθολογικά, ακόμη και οι πολεοδομικές ρυθμίσεις του εφαρμοστικού (sic) νόμου είναι τόσο εγκληματικές που ξεκάθαρα γυρίζουν την χώρα στην εποχή της χούντας και των «ημετέρων». Δεν καταργούν την Δημόσια παιδεία. Καταργούν την Παιδεία καθ’ αυτή !

Η επίθεση στα θεμέλια της χώρας είναι ολοκληρωτική.

Ήττα της πλατείας (πάνω ή κάτω δεν έχει καμία απολύτως σημασία τώρα) και των πολιτών της χώρας θα αποτελέσει βαριά ήττα για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη.

Στην χώρα μας έλαχε, στην πιο αδύναμη φάση της, να λειτουργεί στο συμβολικό επίπεδο ως κρίσιμο παράδειγμα προς μίμηση ή προς αποφυγή για ολόκληρη την Ευρώπη.

Η φωνή και τα βήματά μας αύριο και μεθαύριο είναι οι φωνές και τα βήματα όλων των πολιτών της Ευρώπης.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails