Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Ο πρόεδρος Αχμαντινετζάντ είπε: “9/11 was an inside job”


Πήγε στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ και εξήγησε σε όλους συμπεριλαμβανομένων και των ηγετών της λεγόμενης Δύσης ότι το χτύπημα στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου ήταν μια “from inside job”. Είπε ότι από ότι φαίνεται, τους εν λόγω τρομοκράτες υπέθαλψε και εκπαίδευσε το καθεστώς των ΗΠΑ. Είπε ακόμη ότι ναι μεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια η την οποία όμως υπέθαλψε, ανέχτηκε και τελικά εκμεταλεύτηκε με κάθε φανερό και κρυφό τρόπο η Αμερικανική Οικονομική και Πολιτική ελίτ.

Δεν είναι και λίγο να τα λες αυτά στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και μάλιστα στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Μου θύμησε αυτό που πάντα σκέφτομαι στις περιπτώσεις «μεγάλων γεγονότων», ότι ο μέσος πολίτης έχει ένα αλάνθαστο κτιτήριο για να αντιλαμβάνεται και να βγάζει άκρη μέσα στον συρφετό της πραπληροφόρησης και στην πολυεπίπεδη πολυπλοκότητα της πραγματικότητας. Το κριτήριο αυτό είναι απλό: ποιος ωφελείται

Και από το χτύπημα των Δίδυμων Πύργων βαθύτατα και πολύπλευρα ωφελημένες εξήλθαν οι ΗΠΑ οι οποίες χρησιμοποίησαν το γεγονός με κάθε τρόπο ώστε να διευρύνουν και να εδραιώσουν την παγκόσμια κυριαρχία τους. Πρόκειται  για μια συνέχεια των συνομωσιών του Περλ Χάρμπορ του Πολέμου του Βιετνάμ και της Δολοφονίας του Κένεντυ. Τα υπερατλαντικά φιλαράκια μας είναι προπονημένα στην περιφρόνηση της ζωής και στην δολοπλοκία.

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη ηγέτες που λένε την αλήθεια. Μπράβο στην Περσία και στον Πρόεδρο Αχμάντι Νε Τζάντ.
.

5 σχόλια:

  1. Πάντως πρέπει να έχει πολύ κουράγιο για να πηγαίνει στο στόμα του λύκου και να τους τα χώνει κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ηλίας
    Πέρα του θάρρους του που δεν αμφισβητείται, οι υπερσυντηρητικοί και αυταρχικοί ηγέτες αυτού του ειδικού τύπου που λειτουργούν όμως πολύ θετικά για την χώρα τους (πχ οι επενδύσεις σε υποδομές είναι προτεραιότητα, η βιομηχανική ανάπτυξη καλπάζει, η εκπαίδευση στα 350 Περσικά Πανεπιστήμια ανθεί με το 60% των φοιτητών να είναι γυναίκες κλπ κλπ) με βάζουν σε σκέψεις σχετικά με την ουσία και την σημασία των Δυτικών Δημοκρατιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου είναι αρκετά συμπαθής.
    Δυτικές δικτατορίες του κεφαλαίου θες να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ανώνυμος (24 Σεπτέμβριος, 2010 22:35)

    ... ναι, αυτό ήθελα να πω :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ ήμουνα πρίν απλά ξεχάστηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails