Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Νεφρά και Πανεπιστήμιο πάνε μαζί στο UK


Τα νεφρά τους θα πουλάνε ο Βρετανοί φοιτητές για να ξεπληρώσουν τα πανεπιστημιακά τους δίδακτρα. (Πρόκειται για καθόλου αστεία ανταπόκριση από το μέλλον της Ελληνικής Παιδείας όπως την οραματίστηκε ο γαπας και η διαμαντοπούλου κατ’ εντολήν των αφεντικών τους).

Σύμφωνα με ανταπόκριση του ‘The Scotsman’ η Sue Rabbitt Roff, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Dundee προτείνει σε άρθρο της στο British Medical Jurnal ότι θα έπρεπε να επιτραπεί στους φοιτητές να κάνουν «οτιδήποτε αναγκαίο» προκειμένου να ξεπληρώσουν τα πιεστικά τους δάνεια.
«Επιτρέπουμε σε νέους να αναλαμβάνουν την πληρωμή πανεπιστημιακών διδάκτρων ύψους £20,000 έως £30,000» είπε στο ‘The Scotsman’. «Τους επιτρέπουμε να δεσμεύουν τους εαυτούς τους με αυτά τα χρέη. Γιατί να μην τους επιτρέψουμε να πράξουν κάτι πολύ ευγενικό και γενναιόδωρο που ταυτόχρονα θα καλύψει τις ανάγκες τους;»
Είπε επίσης ότι ένα νεφρό αποτιμάται περίπου στις £28,000 που είναι και το μέσο ετήσιο εισόδημα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η Εθνική Φοιτητική Ένωση (National Union of Students - NUS), στην Σκωτία δήλωσε ότι η ιδέα είναι γελοία.
Το εφιαλτικό άρθρο υπάρχει εδώ.
.

2 σχόλια:

 1. http://eparistera.blogspot.com/05 Οκτωβρίου, 2011 00:41

  GRSAIL τι είναι αυτά που γράφεις; Θα το πάρουν είδηση τα δικά μας τα ρεμάλια και θα μας βγάλουν τα νεφρά να τα πουλήσουν για να πληρώσουν τους δανειστές τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @eparistera

  Η υποχρεωτική δωρεά οργάνων του Λοβέρδου λες να είναι καμουφλάζ ή ... πρόλογος;
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails