Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Οι Μικρομεσαίοι είναι η ίδια η χώραΔιάβασα στο tvxs ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προβλέπει για το 2011 μείωση κατά 3,3% του αριθμού των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων(*) στην Ελλάδα και 2,8% του αριθμού των απασχολουμένων.
Οι ΜΜΕ αντιπροσωπεύουν το 99,9% των Ελληνικών επιχειρήσεων και συνεισφέρουν σήμερα κατά 71,7% στην παραγόμενη προστιθέμενη αξία αντιπροσωπεύοντας το 85,6% της απασχόλησης στον Ιδιωτικό Τομέα.
Οι επιχειρήσεις αυτές είναι που πλήττονται περισσότερο από την ύποπτα αλλοπρόσαλλη πολιτική του ανεκδιήγητου καρτούν γαπα και των συνενόχων του.
Αντί λοιπόν να αναζητούνται τρόποι ενίσχυσης, δημιουργούνται νέες τεράστιες στρατιές ανέργων από τον Δημόσιο Τομέα ο οποίος σήμερα επιβαρύνεται κατά 13 δις με μισθοδοσία δημοσίου και κατά 7 δις με συντάξεις δημοσίου, αριθμοί που συγκαταλέγονται στους αναλογικά χαμηλότερους της Ευρώπης.
Οι απατεώνες που, με την υποστήριξη των αφεντικών τους, κατέλαβαν την εξουσία με κοροϊδίες και ψέματα, στρέφουν με δόλο την προσοχή των πολιτών προς κάθε κοινωνική ομάδα, με προεξάρχουσα αυτήν των Δημοσίων Υπαλλήλων, στην προσπάθεια να κρύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις που είναι:

Να ακινητοποιήσουν πλήρως την Ελληνική Οικονομία με μια έξαλλη εσωτερική υποτίμηση και να χτίσουν κατόπιν πάνω στα αποκαΐδια  την πιο ακραία νέο-φιλελεύθερη εκδοχή ενός κράτους-φάντασμα, υποχείριου των παγκόσμιων κερδοσκόπων.

Και μην ανησυχείτε, αν δεν το πετύχει σύντομα ο γαπας τα αφεντικά θα φωνάξουν τον αντώνη.

(*) Οι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ορίζονται με βάση τον αριθμό των απασχολούμενων ατόμων και τον κύκλο εργασιών τους ή το σύνολο του ετήσιου ισολογισμού τους.
Ως Μεσαία Επιχείρηση ορίζεται η επιχείρηση η οποία απασχολεί λιγότερους από 250 εργαζομένους και της οποίας ο κύκλος εργασιών δεν υπερβαίνει τα 50 εκατ. ευρώ ή το σύνολο του ετήσιου ισολογισμού δεν υπερβαίνει τα 43 εκατ. ευρώ.
Ως Μικρή Επιχείρηση ορίζεται η επιχείρηση η οποία απασχολεί λιγότερους από 50 εργαζομένους και ο κύκλος εργασιών της ή το σύνολο του ετήσιου ισολογισμού δεν υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ.
Ως Πολύ Μικρή Επιχείρηση ορίζεται η επιχείρηση η οποία απασχολεί λιγότερους από 10 εργαζομένους και της οποίας ο κύκλος εργασιών ή το σύνολο του ετήσιου ισολογισμού δεν υπερβαίνει τα 2 εκατ. ευρώ.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails