Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ λέμε !


Είναι τέτοια η κατάντια του δούλου που αντί να σηκώνει τα μάτια προς τα πάνω παραμένει εκεί σκυφτός κρώζοντας και απαιτώντας την εξίσωση προς τα κάτω. Η ΓΕΝΟΠ τον ενοχλεί απλώς γιατί έτσι του είπανε, έτσι τον ορμήνεψε αυτός ο πρετεντε που τρέμει. Το είπε και η κόρη από την Κρήτη μέσα στην απελπιCIA της.

Εμείς, οι ελάχιστοι τρελοί ως αλλοπαρμένοι βιολιστές της στέγης που ούτε δημόσιοι υπάλληλοι είμαστε ούτε συμφέροντα έχουμε, θέλουμε δημόσια ΔΕΗ και ισχυρή ΓΕΝΟΠ.

Ναι, και με προνόμια ρε !

Ας υπάρχει και ένα τμήμα των πολιτών αυτής της χώρας που να μπορεί να ζήσει υποφερτά και να σπουδάσει αύριο τα παιδιά του. Ένα τμήμα πολιτών που εργάζεται από το Σουφλί μέχρι την Κρήτη για να παρέχει Δημόσια Ενέργεια σε όλους μας και που τα προνόμιά του τα κέρδισε με προσπάθειες και κόπους.

Τα προνόμια της ΓΕΝΟΠ πείραξαν τους απύθμενα ηλίθιους και όχι ο κοινωνικός βιασμός και η χρόνια καταλήστευση της χώρας από την οικονομική της ελίτ.

Δεν αντιλαμβάνονται οι ανυποψίαστοι ότι μέσα από την υπόσκαψη της ΓΕΝΟΠ περνά το ξεπούλημα της ΔΕΗ μπιρ - παρά στα αχόρταγα ντόπια και ξένα γεράκια που περιμένουν με τα σάλια τους να τρέχουν από την ανυπομονησία. Δεν καταλαβαίνουν ότι θα πάρουμε 400.000.000 για μια επιχείρηση που βγάζει κέρδη και που η πραγματική αξία του 17% προσεγγίζει ή και ξεπερνά το ένα δις.

Αφήνουν την κάμηλο και ασχολούνται με το κουνούπι τα ζώα, στρεφόμενα εν τέλει εναντίον του εαυτού τους …

Δούλοι  !
.

7 σχόλια:

  1. Αντε να καταλαβει το ΜΕΜΠΕΡΣ ΚΛΑΜΠ.....
    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΙΛΕ!!!!
    Η ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ippoliti_ippoliti

    ... πάνω σε άλλο βιολιστή έπεσα φαίνεται :-)
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Tasoula

    Άμα πρόκειται για 'λεφτά', να μου το λες !
    Έχω ανάγκες :-))
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες τα Χρυσόστομε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://eparistera.blogspot.com/25 Ιουνίου, 2011 10:31

    Ακριβώς έτσι είναι. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση, με οποιαδήποτε πρόφαση και δικαιολογία, αποτελλεί άλλοθι για το ξεπούλημα από οσφυοκάμπτες και σφουγγοκωλάριους. Θάχεις ίσως διαβάσει τη δική μου, οικονομική περισσότερο, προσέγγιση. Το έκανα για μη μας λένε απίθανες μαλακίες. Δε τους αντέχω! Χαίρε GRSAIL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @eparistera

    Ναι, ανατριχιστικά ήταν τα δεδομένα για Αττ. Οδό και Αεροδρόμιο ... Το ερώτημα όμως είναι τι κάνουμε; Κάθε μέρα που περνά απογοητεύομαι και περισσότερο ... υπάρχει άραγε διέξοδος ;
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails